Jerusalem på Vita huset

Jerusalem på Vita huset

WASHINGTONs president Donald Trump firade på torsdagen en speciell Hanukkah vid Vita huset, en dag efter att de förklarade Jerusalem huvudstad i Jerusalem och avstod från kritik och konflikter.

nu tänker jag på vad som händer och kärleken som hela Israel och allt om Jerusalem, sade Trump i Vita huset East Room. Presidenten flankeras av sin dotter Ivanka, som konverterade till judendom när hon gifte sig med sin man, Jared Kushner, och deras tre barn. politik med Jerusalems tillkännagivande, vilket sätter USA i strid Gå Ner ett Kilo I Veckan med de flesta andra länder. Europeiska unionen, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, påven och de viktigaste arabiska allierade har fördömde flytten.

Men inom Vita huset torsdagen fick Trump bara applåder, skål och tack från publiken, vilket innefattade vicepresident Mike Pence, finansminister Steven Mnuchin, överlevare Louise Lawrence Israels och den ortodoxa Rabbi Meir Soloveichik.

Israels talade om att stå Viktminskning Tabletter upp för att hata. Och Soloveichik reciterade en traditionell bön som han sa har ytterligare betydelse i år.

Första gången sedan Israels stiftelse grundades har en amerikansk president förklarat det som vi alltid har proklamerat, vilket är att Jerusalem är Israels huvudstad, Går Man Ner I Vikt sade Soloveichik.

Trump kämpade med uttalet av Soloveichik namn. så glad med igår, att han bryr sig om jag får det exakt, sade presidenten.