Jessica Chastain hjälpte till att öka Octavia Spencer s lön 5 gånger över

Jessica Chastain hjälpte till att öka Octavia Spencer s lön 5 gånger över

Skådespelerskaerna Jessica Chastain och Octavia Spencer hittade ett sätt att utjämna löneskillnaden mellan dem på ett nytt filmprojekt.

Associated Press rapporterade Jada Pinkett Smith talade på en mångsidig berättande berättande panel på Sundance Film Festival söndag och berättade för publiken hur Chastain och Spencer samlade för att höja Spencer lön. Enligt Smith gick paret för att förhandla om sina löner tillsammans. Om projektet ville ha Chastain, hävdade de att Spencer skulle behöva ett högre erbjudande.

trevligt att gå ut och marschera, det kan vi göra, sa Pinkett Smith. trevligt att ha svart på Golden Globes. Det är trevligt att göra det, vad gör vi bakom stängda dörrar? Och jag fick ge vår syster Jessica Chastain hennes rekvisita.

Spencer sa att hon var tacksam att Chastain stod hos henne.

vet inte vad eller om det kostar henne någonting så långt som hennes betyg, jag vet bara att hon stod hos mig, sade Spencer. Jag vet inte vad eller om det kostar henne någonting så långt som hennes betyg, jag vet bara att hon stod hos mig och är evigt tacksam.

Hon hade varit underbetald för så länge. När jag upptäckte det, insåg jag att jag kunde knyta sin affär till min för att hämta hennes citat. Män bör börja göra detta med sina kvinnliga costars. Den tidigare woeked tillsammans på 2011 Hjälp. Beslutet att stänga av undersökningen innan viktiga vittnen kunde intervjuas och att väsentliga handlingar som erhållits kommer att hindra oss från att helt och hållet tömma vår Viktminskning Tabletter plikt till kammaren och det amerikanska folket, skrev paneldemokrater. Ledd av Rep. Adam Schiff (D CA), Demokraterna laddar GOP har i grunden haft störningar för presidenten, något GOP-lagstiftare strängt förnekar. En grundlig och opartisk utredning av dessa frågor har varit ett utmanande företag som har gjorts mycket mer av de övergripande ansträngningarna för majoriteten, på Vita husets vägnar, för att undergräva vårt arbete och det som FBI och specialrådgivare, demokrater skrev. Demokraterna på House Intelligence Committee släppte precis en statusrapport för att dela med det amerikanska folket, arbetet lämnades oåtkomligt i Rysslands utredning när Gå Ner I Vikt Snabbt majoriteten bestämde sig för att stänga av det. + Beräkna syftet med vissa ryska kontakter med medlemmar i Trump-kampanjen och hur informationen vidarebefordrades till dem. + Undersök efter Rysslands valstörningar och länkar till tidigare säkerhetsrådgivare Michael Flynn, som redan har begått sig skyldig att ljuga för FBI-agenter. + Frågor om bränning av FBI-direktören James Comey. På Comey-frågan går det demokratiska dokumentet igenom hur utskottet frågade Vita huset om det fanns några möten eller telefonsamtal med president Trump och Comey. Medan det inte kan vara demokrater tror att det kan finnas poster om dessa samtal. Minoritet har en trovärdig anledning att tro att Vita huset faktiskt har sådan dokumentation som memorialiserar president Trump-konversationer med regissören Comey, demokrater skrev. Det demokratiska dokumentet fortsätter på lång tid om vittnen som borde ha blivit kallad för att vittna, men inte, dokumentförfrågningar som borde ha gjorts, och dömande som demokrater önskade för en mängd nära assistenter till presidenten. Det är Gå Ner I Vikt Snabbt Piller bara en annan del av en undersökning som en GOP-medlem sa, har gått skenorna, eftersom de två parterna leder till helt oberoende rapporter om Rysslands sond. Inget datum har fastställts av någon av parterna när en slutrapport har släppts.

Tjänstemän med Oklahoma-avdelningen för korrigeringar Oklahoma gjorde ett stort meddelande om framtiden för avrättningar onsdag. är den mest djupgående tillämpningen av statens makt, sade advokat general Mike Hunter. tro på rättvisa för offer och deras familjer, och i dödsstraff som lämpligt för att hantera dem som begår dessa brott. Oklahoma och andra stater har inte kunnat få de droger som krävs för dödliga injektioner i motsats från narkotikamissbrukare att ha sina produkter som används i avrättningar.

Marknader kan ignorera Washington politik längre. Förra året borstade investerare lugnt bort varje överraskning som kom ut från Capitol Hill eller Vita huset. Oavsett om det var president Donald Trump som hindrar ankomsten av resenärer från vissa länder, skjuter upp sin FBI-chef eller försöker upprepade gånger att övervaka hälso-och sjukvårdsindustrin, så verkade ingenting att slå marknaderna av sin stadiga rekordinställningskurs som varade fram till 2017. Nu, Marknaderna rör sig kraftigt, antingen i väntan på politiska förändringar eller vid deras tillkännagivande. Lager har nyligen zoomat upp och ner på spekulationer om huruvida Trumps beslut att införa tariffer på importerat stål kommer att leda till ett globalt handelskrig. I slutet av förra året godkände Washington stora skattelättnader för företagen, och investerare skickade aktierna uppåt. Skillnaden är att Trump-åtgärder nu syftar till vad marknaden bryr sig mest om: företagsvinster.