Jessica Chastain tjänade sig själv och Octavia Spencer en enorm höjning

Jessica Chastain tjänade sig själv och Octavia Spencer en enorm höjning

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Jessica Chastain tjänade sig och Octavia Spencer en enorm höjning på sin nya film, Jessica Chastain tjänade sig och Octavia Spencer en enorm uppgång

Spencer sa vid Hollywood Foreign Press Association ‘s’ Women Breaking Barriers ‘-panelen som Chastain närmade Gå Ner I Vikt Snabbt sig henne för 15 månader sedan om att göra en komedi tillsammans.

Sex månader senare sa Spencer att de talade om lönekapital.

Jessica Chastain bryter ner under ‘Saturday Night Live’ skiss

‘Jag sa,’ Men här är Gå Ner I Vikt Snabbt Piller det färgglada på det spektrumet, vi gör mycket mindre än vita kvinnor. Så, om vi ska få den konversationen om lönsamhet, måste vi ta färgen till färgen till Viktminskning Tabletter bord ‘, sade Spencer.

‘Och jag berättade för min historia, och vi pratade siffror, och hon var tyst och hon sa att hon inte hade någon aning om att det var vad det var för färgkvinnor.’

Genom tårar krediterade Spencer Chastain för att ‘gå promenad’ och ‘prata talet.’

‘Hon sa,’ Du och jag kommer att vara bundna ihop. Vi kommer att vara favoriserade nationer, och vi kommer att göra samma sak, du kommer att göra det beloppet, ‘skådespelerskan sa.