Jet2 Frukost och Drive 2017

Jet2 Frukost och Drive 2017

Jet2holidays Drive promotion på Heart London, januari 20171.

2. Den som går in i tävlingen (en kommer att anses ha läst och accepterat de särskilda reglerna och konkurrensvillkoren och kommer att vara bunden av dem.

Detaljer om tävlingen:

3. För att komma in i tävlingen måste en deltagare skicka ett textmeddelande till det textnummer som anges på luften (Text Message line) tillsammans med deras svar på frågan och det sökord som ges ut på flyg.

4. Varje fråga kommer att baseras på resultaten från en undersökning av Heart-lyssnare. Det kommer att finnas två alternativ och deltagaren måste välja vilken som de tycker är korrekt.

5. Textmeddelanden debiteras med vanliga nätverksräntor. Öppnings- och stängningstiderna för textmeddelande rad kommer att ges ut på luften.

6. Från alla stödberättigade SMS-meddelanden kommer en korrekt aktör att väljas slumpmässigt och tas till luft.

7. Alla deltagare som valts för att leka i luften kommer att behöva prata med presentatören och samtalet spelas in Viktminskning Tabletter och spelas i luften. Om den som ringer inte svarar på ett återkommande samtal från Global, körs vid samtalstidpunkten och kan inte dra över eller kan inte fortsätta samtalet av någon anledning som samtalet kan avslutas och en annan deltagare väljas slumpmässigt.

8. Anbudsgivaren kommer att bli ombedd att ange det korrekta svaret innan det meddelas som vinnare av tävlingen.9. Deltagare måste vara 18 år eller äldre ha ett giltigt brittiskt pass.

10. Vinnaren kommer att stanna i ett 4 dubbelrum som seglar på MS Paradis på en Adriatiska kryssning i Dubrovnik för 2 vuxna 18 år eller äldre på avresedagen. Priset inkluderar returflyg från Stansted flygplats till destinationen.

Denna prishelgdag måste bokas senast den 28 februari 2017 och resa Gå Ner ett Kilo I Veckan till och från destinationen som ska tas mellan 6,52017 eller 13,5.2017. 2017/05/20. eller 20.5.2017 27.5.2017

Detta pris är föremål för Holiday Prize Villkor.

Tisdag den 24 januari körtid

Det kommer att bli en vinnare som kommer att vinna en 7 nätters semester på sängbäddsbasis i en Junior Passage Junior Suite vid 5Lindian Village i Kiotari, Rhodos för 2 vuxna 18 år eller äldre på avresedagen. Priset inkluderar returflyg från Stansted flygplats till destinationen.

Denna prishelgdag måste bokas senast den 28 februari 2017 och resa till och från destinationen som ska tas mellan 26 maj 2 juni 2017 eller 16 oktober 27 oktober 2017.

Detta pris är föremål för Holiday Prize Villkor.

Onsdag 25 januari körtid

Det kommer att bli en vinnare som kommer att vinna en 7-natt-semester på en bed breakfast basis i ett Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dubbelrum med Resort View vid 5 Vidamar Resort Algarve i Albufeira, Algarve för 2 vuxna 18 år eller äldre på avresedagen. Priset inkluderar returflyg från Stansted flygplats till destinationen.

Denna prishelgdag måste bokas senast den 28 februari 2017 och resa till och från destinationen som ska tas mellan 16 oktober 27 oktober 2017.

Detta pris är föremål för Holiday Prize Villkor

Torsdag 26 januari körtid

Det kommer att bli en vinnare som kommer att vinna en 7-natt semester på halvpension i en Junior Suite på 5 Viva Zafiro Palmanova i Palmanova, Mallorca för 2 vuxna 18 år eller äldre på avresedagen. Priset inkluderar returflyg från Stansted flygplats till destinationen.