Jet2Holidays Inte så blå måndag

Jet2Holidays Inte så blå måndag

Hjärtaänglar på hjärta London, januari 2018127.

128. Den som kommer in i tävlingen (en kommer att Gå Ner I Vikt På En Vecka anses ha läst och accepterat de särskilda reglerna och konkurrensvillkoren och kommer att vara bunden av dem. Villkoren är tillgängliga på begäran från radiostationen.

Detaljer om tävlingen:

129. För att komma in i tävlingen måste en deltagare hitta hjärtaänglarna på följande plats på det aktuella datumet mellan 07:00 och 10:00 och ange via en iPad:

130. Heart London: måndag den 15 januari 2018 Liverpool Street Station, London.

131. Deltagare måste registrera sina uppgifter och svara på en enkel multipelfråga som ska ingå i tävlingen via Heart Angels iPad. När inträdet har stängts kommer en vinnare att väljas slumpmässigt från alla korrekta uppgifter och kommer att meddelas via telefon och e-post.

132. Online-posten öppnas måndagen den 15 januari 2018 kl. 00:01 och stängs klockan 23.59 måndagen den 15 januari 2018

133. Vinnaren kommer att väljas slumpmässigt från alla korrekta uppgifter och kommer att meddelas via telefon och email.7. Deltagare måste vara 18 år eller äldre inneha ett giltigt brittiskt pass med minst 6 månader före utgångsdatum.

8. Inträde är begränsat till en post per person; dubbla poster kommer att uteslutas från tävlingen.

9. Rumstyp enligt tillgänglighet Priset inkluderar returflyg från London Stanstead till destinationen. Denna prishelgdag måste bokas senast den 31 mars 2018 och resa till och från destinationen som ska tas mellan följande datum: 18/04/1823/05/18 eller 05/06/18 15/06/18.

Detta pris är föremål för Holiday Prize Villkor.

Pris nummer 110

Global förbehåller sig rätten att ersätta priset med ett annat pris efter eget gottfinnande.

Holiday Prize Villkor

134. Alla priser och datum är föremål för flyg och hotell tillgänglighet vid tidpunkten för förfrågan och får endast tas under de tidsramar som anges i de enskilda prisvillkoren.

135.

136. Jet2holidays förbehåller sig rätten (men det är inte obligatoriskt) att erbjuda alternativa datum / destinationer av samma eller större värde om det inte finns något ledigt hotell eller plats tillgänglighet på ett valt flyg eller om Jet2holidays har svårigheter att förvärva något annonserat pris ).

137. Priset kan inte överlåtas och får inte bytas mot kontanter. Priset måste tas av pristagaren (vem ska vara över 18 år) tillsammans med sina valda resesällskap, med förbehåll för det högsta antalet passagerare som anges i prisuppgifterna. Flyg måste tas samtidigt från samma flygplats.

139. Jet2holidays förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta flygningen eller semestern av administrativa skäl utan föregående meddelande. Observera att scheman inte är garanterade. Flyg till vissa destinationer Gå Ner I Vikt Snabbt är endast tillgänglig på vissa dagar.

140. Detta pris inkluderar 1 gratis föremål av kontrollerat bagage per person upp till 22 kg och flygplatstransfer till och från hotellet. Överföringar till och från flygplatsen i Storbritannien ingår ej.

141. Överföringar till och från flygplatsen i Storbritannien ingår ej. Alla tilläggsalternativ för flyg / städ / boende är extra och måste Går Man Ner I Vikt betalas av vinnaren vid bokningstillfället för alla resande partier.