Jet2holidays juni 2017

Jet2holidays juni 2017

Känn bra fredagskampanj, Heart North East, Juni 20171.

2. Den som går in i tävlingen (en kommer att anses ha läst och accepterat de särskilda reglerna och konkurrensvillkoren och kommer att vara bunden av dem.

Detaljer om tävlingen:

3.

4. Inträde öppnas klockan 00:01 fredag ​​den 9 juni och stängs klockan 11:00 på torsdagen den 15 juni 2017.

5. Från alla bidragsberättigade inlägg baserat på kriterierna för de mest kreativa, underhållande och må bra, kommer 1 att väljas under veckan och anses vara vinnaren. Domarnas beslut blir slutgiltigt.

6. Den deltagare som valts för att spela på flyg kommer att behöva prata med presentatören (erna) och samtalet spelas in och spelas i luften. Om den som ringer inte svarar på ett återkommande samtal från Global körs vid samtalstidpunkten och kan inte dra över eller kan inte fortsätta samtalet av någon anledning som samtalet kan avslutas och den näst bästa deltagaren valt utifrån ovan nämnda kriterier valt.

7.

8. Deltagaruppgifter kommer att användas för att administrera tävlingen. När du går in i tävlingen kommer deltagare att bli inbjudna att välja att få marknadsföring från Jet2holidays. Om deltagare väljer att välja Viktminskning Tabletter in, kommer deras detaljer att behållas av Jet2holidays för marknadsföring (vilket kan innehålla aktiviteter som att ge information om erbjudanden, erbjudanden och kampanjekoder från Jet2holidays).

9. Vinnare detaljer kommer att skickas till Jet2holidays för att administrera priserna. Vinnare kan också bli frågade om de ger samtycke till att deras namn används på Jet2 Holidays hemsida, sociala medier och / eller framtida marknadsföringsaktiviteter av Jet2holidays.10. Deltagare måste vara 18 år eller Gå Ner I Vikt Snabbt äldre ha ett giltigt brittiskt pass. Inträde är begränsad till en post per person; dubbla poster kommer att uteslutas från tävlingen.12. Fredag ​​16 juni Frukost

Det blir en vinnare som kommer att vinna en 7 nightholiday på All inclusive-basis i ett dubbelrum på 4 Globales Palmanova i Palma Nova, Mallorca för 2 vuxna 18 år eller äldre på avresedagen. Priset inkluderar returflyg från Newcastle flygplats till destinationen.

Denna prishelgdag måste bokas senast den 28 juli 2017 och resa till och från destinationen som ska tas mellan 1 maj 2018 25 maj 2018 eller 1 oktober 2018 16 oktober 2018

Detta pris är föremål för Holiday Prize Villkor.

Vinnare kommer att omfattas av Global Radio Travel Insurance för att uppfylla några angivna krav.

Holiday Prize Villkor

13. Alla priser och datum är föremål för flyg och hotell tillgänglighet vid tidpunkten för förfrågan och får endast tas under de tidsramar som anges i de enskilda prisvillkoren.

14. Viktminskning Tabletter Jet2holidays förbehåller sig rätten (men det är inte obligatoriskt) att erbjuda alternativa datum / destinationer av samma eller större värde om det inte finns något ledigt hotell eller plats tillgänglighet på ett valt flyg eller om Jet2holidays har svårigheter att förvärva något annonserat pris ).

15. Priset är inte överlåtbart och får inte bytas mot kontanter. Priset måste tas av pristagaren (vem ska vara över 18 år) tillsammans med sina valda resekamrater, med förbehåll för det högsta antalet passagerare som anges i prisuppgifterna. Flyg måste tas samtidigt.

17. Jet2holidays förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta flygningen eller semestern av administrativa skäl utan föregående meddelande. Observera att scheman inte är garanterade. Flyg till vissa destinationer är endast tillgänglig på vissa dagar.

18. Detta pris inkluderar 1 gratis föremål av incheckat bagage per person upp till 22 kg och flygplatstransfer till och från hotellet. Överföringar till och från flygplatsen i Storbritannien ingår ej.

19. Alla tilläggsalternativ för flyg / städ / boende är extra och måste betalas av vinnaren vid bokningstillfället för alla resande partier.