Jet2holidays Konkurrensregler

Jet2holidays Konkurrensregler

2. Den som går in i tävlingen (en kommer att anses ha läst och accepterat de särskilda reglerna och konkurrensvillkoren och kommer att vara bunden av dem.

3. För att komma in i tävlingen måste en deltagare skicka ett textmeddelande med det sökord som ges ut på luft till det textnummer som anges på luften (meddelandelinjens textmeddelanden debiteras vid standard nätverksräntor. Textens öppnings- och stängningstider Meddelande Linje kommer att ges ut i luften.

4. Alla deltagare som valts för att leka i luften kommer att behöva prata med presentatören och samtalet spelas in och spelas i luften. Om den som ringer inte svarar på ett återkommande samtal från Global, körs vid samtalstidpunkten och kan inte dra över eller kan inte fortsätta samtalet av någon anledning som samtalet kan avslutas och en annan deltagare väljas slumpmässigt.

5. Lyssnare kommer att bli ombedd att skriva in för att de ska vinna. En aktör kommer att väljas slumpmässigt och tas till luft för chansen att vinna en Jet2 Holiday. Frukostens presentatörer kommer att låtsas att checka in på flygplatsen och i processen kommer att få Viktminskning Tabletter sina väskor vägt. Båda presentatören kommer att lista 5 saker i sina väskor och deltagaren måste gissa vems väska är den tyngsta. Om de svarar korrekt, kommer de att vinna en semester. Om inte, väljer vi slumpmässigt en annan aktör att spela. Vinnaren kommer att bli informerad om de har vunnit i luften.

6. Deltagarna måste vara berättigade att resa till dagsprisets destination, vara 18 år eller äldre och måste ha ett giltigt pass och är vanligtvis skyldiga att ha 6 månader kvar på det efter den planerade returdagen.

7.

För att hävda ditt pris måste din semester bokas före den 31 mars 2015. Resan gäller från och med den 7 januari 30 juni 2015. Alla datumförfrågningar är föremål för flyg och hotell tillgänglighet vid tidpunkten för förfrågan. Flygdatum är begränsade och restriktioner gäller.

Tisdagens Prize Holiday Palace, Benalmadena, Costa Del Sol

Ditt pris är 7 nätter för 2 vuxna och 2 barn (upp till 12 år på returdagen) på All Inclusive, i en Junior Suite, som bor på 4 Holiday Palace i Costa Del Sol, avgår från Edinburgh eller Glasgow flygplats.

För att erhålla ditt pris måste din semester bokas före den 31 mars 2015. Resan gäller mellan den 2:30 april 2015. Alla datumförfrågningar är Gå Ner I Vikt På En Vecka föremål för flyg och hotell tillgänglighet vid tidpunkten för förfrågan. Flygdatum är begränsade och restriktioner gäller.

Eftersom det här är en familjesemester, kommer Jet2holidays att sträva efter att vara flexibel på högsta resedatum. Flygbolagets beslut är slutgiltigt.

För att hävda Gå Ner ett Kilo I Veckan ditt pris måste din semester bokas före den 31 mars 2015. Resan gäller mellan den 3 maj och 1 juni 2015. Alla datumförfrågningar är föremål för flyg och hotell tillgänglighet vid tidpunkten för förfrågan. Flygdatum är begränsade och restriktioner gäller.

Eftersom det här är en familjesemester, kommer Jet2holidays att sträva efter att vara flexibel på högsta resedatum. Flygbolagets beslut är slutgiltigt.

För att hävda ditt pris måste din semester bokas före den 31 mars 2015. Resan gäller mellan 22 maj och 1 juni och 22 augusti 7 september 2015. Alla datumförfrågningar är föremål för flyg och hotell tillgänglighet vid tidpunkten för förfrågan. Flygdatum är begränsade och restriktioner gäller som Grand Prix-datum.

Fredagens PrizeIsis Hotel Spa, Bodrum, Turkiet

Ditt pris är 7 nätter för 2 vuxna och upp till 2 barn (upp till 11 år på returdagen) på All Inclusive-basis, i ett familjerum, som bor på 4 Isis Hotel Spa i Turkiet, avgår från Glasgow flygplats.