jets off till Mustique för familjesemester

jets off till Mustique för familjesemester

Det har länge varit en idyllisk tillflyktsort för de rika och berömda så att du inte skulle tro att förekomsten av Royalty skulle orsaka rörelse.

Men ankomsten av hertiginna av Cambridge och hennes familj på den privatägda ön Mustique har upprörda kolleger som semester.

Höjda säkerhetsåtgärder för att säkerställa Kates privatliv innebär att Mustique Company, som äger den karibiska ön, begränsar rörelserna hos andra gäster.

Turister har fått höra att om de vill äta på någon av öns två hotell måste de resa i ett fordon som tillhandahålls av lokalen.

De är förbjudna att använda de hyrda ‘mulorna’ på öns flotta av soppade golfvagnar om de försöker ta bilder på Middleton familjes 15.000 per vecka Aurora villa med egen pool och en fantastisk havsutsikt.

Det har också rapporterats om att gästerna frågas av säkerhetsmän medan de går på stranden.

En lokal miljonär, som bad att inte bli namngiven, sa: ‘Det här är inte precis som man förväntar Viktminskning Tabletter sig att bli behandlad när man betalar mycket bra pengar för att besöka den mest exklusiva ön i Karibien.’

Kates fest, som inkluderar hennes föräldrar Michael och Carole, syster Pippa och yngre bror James, bor hos Villa Cecil, en hedgefondschef och familjemedlem. Prins William väntas bli med i dem inom kort.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två Gå Ner I Vikt Snabbt gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Viktminskning Tabletter Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.