Jim Carrey ‘s’ A Christmas Carol ‘tar nr

Jim Carrey ‘s’ A Christmas Carol ‘tar nr

Sony ‘s’ This Is It ‘, som presenterade repetitionsföreställningar som Jackson sköt före sin död i juni, ökade sin inhemska summa till 57,9 miljoner dollar. Världen har’ This Is It ‘tagit in 186,5 miljoner dollar.

Med Carrey som Ebenezer Scrooge och även som de tre semesterspöken som visar Scrooge felet i hans eländiga sätt kom ‘En jul Carol’ in på den låga delen av Disneys förväntningar på att öppna helgen.

I den andra änden av spektret hade Lionsgates hyllade drama ‘Precious: Based on the Novel’ Push ‘av Sapphire’ en spektakulär start, som drackade 1,8 miljoner dollar på bara 18 teatrar, med en genomsnittlig $ 100.000 biograf. Det jämförs med en $ 8,418 genomsnitt för ‘A Christmas Carol’ i 3 683 teatrar.

‘Precious’ hade ett rekordmedel för filmer som öppnades i 10 eller fler teatrar. Andra som har en genomsnittlig $ 100.000 eller mer debuterar vanligen på bara några biografer.

Helgen tog en rush av andra nya filmer, leds av George Clooney ‘s komedi’ The Men Who Stare at Goats ‘, som slutade på nummer 3 med 13,3 miljoner dollar. Militära insatser för att skapa’ krigaremunkar ‘som kan förutsäga framtiden eller gå igenom väggar.

Debutering i fjärde plats med $ 12.5 miljoner var Universal ‘s’ The Fourth Kind ‘, med huvudrollen Milla Jovovich som psykolog som studerar utomjordiska bortföranden i Alaska.

Cameron Diaz och James Marsden s sci fi ral ‘The Box’ öppnade vid 7: e dollar med 7,9 miljoner dollar. Warner Bros-thrillerna koncentrerar sig på ett par med en mystisk låda som kan ge dem 1 miljon dollar, men på bekostnad av en främling s liv.

Med nästan två månaders speltid under semestern räknar Disney med på stadigt affärer för ‘A Christmas Carol’, särskilt under Thanksgiving helg och i uppbyggnad till jul själv.

‘Du måste spela dessa saker på lång sikt’, säger Chuck Viane, Disneys Gå Ner ett Kilo I Veckan distributionschef. ‘Du måste tålamod och du måste välja rätt helg. För oss var de dagar då köpcentra vände sig till julbutiker när vi ville gå. ‘

Regissören Robert Zemeckis sköt filmen med samma prestandafångstteknologi som användes på sitt 2004-semesterutbud ‘The Polar Express’. Carrey och hans costjärnor agerade på ett nakent ljudnivå när digitalkameror fick sina framträdanden, med datoranimatörer lägger senare på kostymer, uppsättningar, rekvisita och andra effekter.

‘En jul Carol’ kom inför ‘Polar Express’, som hade en öppningshelg på 23,5 miljoner dollar. Men det föll bra om den 55,1 miljoner dollar som öppnades för Carreys tidigare semestertal, ‘dr. Seuss ‘Hur Grinch Stole Christmas’ 2000.

Holiday tema filmer tenderar att hålla sig bra under säsongen, bland annat Disney’s ‘The Santa Clause’ komedier. Efter sin blygsamma start, ‘The Polar Express’ fortsatte att bli en $ 160 miljoner träff vid slutet av sin körning och har bli en semester ständig i återförsäljning i IMAX teatrar på stora skärmar.

‘En jul Carol’ gjorde tre fjärdedelar av sin verksamhet i teatrar som visar 3 D-versioner. IMAX-teatrarna, som representerade endast 5 procent av teaterantalet, svarade för 4,5 miljoner dollar eller 14,5 procent av filmens totala brutto, säger Greg Foster, IMAX-ordförande och president.

‘Precious’, som vann topppriserna i januari i Sundance Film Festival, stjärnor nykomling Gabourey Sidibe som en Harlem-tonåring som gradvis stiger över en uppfostran av incest, missbruk och analfabetism.

Efter Sundance tecknade Oprah Winfrey och Tyler Perry som verkställande producenter, vilket bidrog till att sprida ordet ‘Precious’, som har fått beröm från kritiker och publik på andra filmfestivaler. Filmen har Academy Awards buzz som en bästa bildkonkurrent, tillsammans med Oscars utsikter för Sidibe, co-star Mo ‘Nique och regissör Lee Daniels.

Filmen startade i endast fyra städer New York, Los Angeles, Atlanta och Chicago. 20.

‘Många filmare är inte nöjda med utgivningsplanen just nu, för det är inte i sina städer än, säger David Spitz, distributionschef för Lionsgate. Slutliga siffror kommer att släppas måndag.

Font ResizeReturn to Top

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen Går Man Ner I Vikt längst Går Man Ner I Vikt till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.