Jim Freeman Jr

Jim Freeman Jr

Flaggemblem är inkluderade gratis, på begäran, för alla veterinärsdomar. Upp till två bilder kan endast ingå i betald nackdelar för en avgift per foto. De är begränsade till 50 ord och omfattas av våra riktlinjer. dagligen, inklusive helger. Deadlines kan ändras baserat på helgdagar och speciella omständigheter, såsom dåligt väder. Inlämnade meddelanden anses vara korrekta för annonsplacering och bör granskas grundligt före sista inlämningen, inklusive prisöverväganden. Index Journal är inte ansvarig för felaktigheter efter slutlig kopiering.

James T. ‘Jim’ Freeman, Jr., 76, bosatt i Rock Creek Boulevard, make till Earlene Ivey Freeman, dog tisdag 6 februari 2018 på NHC Greenwood omgiven av sin kärleksfulla familj.

Född i Ware Shoals, SC den 24 december 1941, var han son till sen James T. Freeman, Sr. och Lucille White Davis. Han var examen från Ware Shoals High School Class 1962 och anställd hos Brothers och Harrison Construction och senare självständig till sin pension.

Jim var en trogen medlem i Laurel Baptist Church i många år. Han njöt av att använda sin byggkompetens med arbete i kyrkan och för många människor i hela samhället. Hans största glädje var dock den tid han spenderade med sin fru, dotter och barnbarn.

Överlevande förutom sin fru på 55 år är en dotter, Donna Owens från Greenwood; två sonson, Joshua (Kayla) Owens av Abbeville och Dillon Owens av Greenwood; Gå Ner I Vikt Snabbt Piller två barnbarn, Bristol Viktminskning Tabletter Patterson och Bella Marie Owens och tre halvsyster.

Graveside tjänster kommer att genomföras 14:00 torsdagen den 8 februari vid Greenwood Memorial Gardens med Rev. Inger Hendley Martin och James Murphy officiating. Familjen kommer att få vänner på Begravningshuset från kl. 12:30 till 13:30 på torsdagen.

Från en gästbok kan du logga in med ditt Google, Går Man Ner I Vikt Facebook, Yahoo eller AOL-konto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.