Jimmy Kimmel lurar Sean Spicer i ansiktet om den invigningskraftsstorleksincidenten

Jimmy Kimmel lurar Sean Spicer i ansiktet om den invigningskraftsstorleksincidenten

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

Jimmy Kimmel hade mycket att diskutera med Sean Spicer på onsdagskväll, då president Donald Trumps utmanade tidigare presssekreterare stoppades av ‘Jimmy Kimmel Live’ för sin första intervju sedan han lämnade Vita huset.

‘Han överlevde ett av de värsta jobben någonsin och är gratis, äntligen, att tala om det,’ sade Kimmel inför introduktionen, som Spicer gick ut till stor applåder.

De pratade med Trumps Twitter vanor, termen ‘falska nyheter’, att Melissa McCarthy intryck (Spicer ansåg det vara ‘roligt’), om han skulle skriva en berättande bok (han säger nej); och självklart Anthony Scaramucci. Men Kimmel var speciellt animerad om ett särskilt ämne. Spicers debut framför Vita huset pressar korps tillbaka i januari, med hans uttalanden om Trumps invigningskvotstorlek.

‘Strax utanför fladdermusen, din första presskonferens du kommer dit, och det är dagen efter invigningen, och du är ansvarig för jobbet med att gå framför pressen’, sade Kimmel med ett stort flin, redan börjar Gå Ner ett Kilo I Veckan chuckle. ‘Och säger att invigningen publiken var den största publiken, tror jag, någonsin största publik. . .’

‘Ja, jag är medveten om det,’ sa Spicer, skrattade. Publiken sprängde upp och applåderade på den linjen. ‘Jag uppskattar påminnelsen om hur det gick ner.’

Det gjorde att Kimmel också skrattade. ‘Om det var upp till dig, skulle det till och med ha varit ett ämne?’ han prodded.

‘Om det var upp till mig skulle jag nog ha använt en annan kostym,’ förklarade Spicer. Tydligen gick han till jobbet den dagen för att ställa upp sitt kontor, ovetande om att han skulle gå på tv och berätta för världen: ‘Det var den största publiken som någonsin bevittnade en invigningsperiod både personligen och runt om i världen. ‘ (Anmärkningen tjänade fyra Pinocchios från Washington Post s faktokontroll.)

Spicer sa att Trump ‘ville försäkra sig om att rekordet blev satt rakt’ och var upprörd för att han kände att folk försökte undergräva valet av valet och inte ville ge honom kredit för sin seger.

Kimmel påpekade att inledande mängder storlek och val seger är två mycket olika saker, och Spicer medgav att många i Vita huset skulle hellre fokusera på andra frågor. ‘Men se, han är president,’ sa Spicer. ‘Han fattade ett beslut.’

Den sena natten värd verkade fascinerad av detta. ‘Så om du måste gå med, även om du vet och jag frågar dig inte om det var eller inte ens om du vet att publiken inte var större, måste du gå som presssekreterare måste du säg att det var. ‘

‘Ditt jobb som presssekreterare är att representera presidentens röst och att se till att du formulerar vad han tror. . . oavsett om du inte håller med eller inte är ditt jobb. Ditt jobb är att ge honom råd, vilket är vad vi skulle göra på en rad olika frågor hela tiden, säger Spicer. ‘Men i sista hand är han presidenten. Han skulle säga ‘Jag håller med dig’ ibland eller ‘Det är så bra’, införliva det, eller ibland skulle han säga, beroende på frågan: ‘Se, jag vet vad jag tror, ​​och det här är vad jag tycker rätt sak att göra är. ”

‘Och då måste du marschera där Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ute och gå,’ Ja, han hade en större folkmassa, alla! ” Sade Kimmel spottande.

‘Som jag sa är han presidenten; han bestämmer, ‘sade Spicer.

‘Jag förstår,’ erkände Kimmel.

‘Och det är vad du registrerar dig att göra,’ avslutade Spicer.

Kimmel svängde tillbaka till incidenten en gång till, eftersom de diskuterade Spicers förhållande till pressen, som visar en video av tiden som ABC s Jonathan Karl frågade om Spicer alltid tänkte säga sanningen. Spicer var inte nöjd med den anmärkningen. ‘Att stiga Går Man Ner I Vikt upp och fråga, på dag ett, min integritet, tror jag inte var något jag förväntade mig,’ sa han.