Jimmy Thompson

Jimmy Thompson

Flaggemblem är inkluderade gratis, på begäran, för alla veterinärsdomar. Upp Gå Ner I Vikt På En Vecka till två bilder kan endast ingå i betald nackdelar för en avgift per foto. De är begränsade till 50 ord och omfattas av våra riktlinjer. dagligen, inklusive helger. Deadlines kan ändras baserat på helgdagar och speciella omständigheter, såsom dåligt väder. Inlämnade meddelanden anses vara korrekta för annonsplacering och bör granskas grundligt före sista inlämningen, inklusive prisöverväganden. Index Journal är inte ansvarig för felaktigheter efter slutlig Viktminskning Tabletter kopiering.

Född i Greenwood var han son till sen James H. Thompson, Gå Ner ett Kilo I Veckan Sr. och Mary Boyd Thompson. examen från Lander College 1964. Han tjänade också i vår amerikanska militären. Han avgick från Greenwood Mills efter 35 års tjänst som Vice President of Manufacturing och General Manager Greenwood Cotton Insulation, en division av Greenwood Mills. Under sin tid på Greenwood Cotton Insulation, mottog han ett amerikanskt patent för återvinning av bomullsavfall, vilket gör bomullsisolering brandskyddsmedel. Han var ägare till JHT Builders och co grundare och tidigare co ägare till Montague’s Restaurant.

Jimmy var aktiv i Greenwood YMCA, coaching flera ungdomsprogram. Han tjänstgjorde också i utskottet ansvarigt för byggandet av YMCA på Calhoun Road. Han var medlem i South Main Street Baptist Church.

Han är överlevd av sin fru; hans dotter, Kelli Thompson Fant och hans son, James H. ‘Jim’ Thompson, III, båda Greenwood; en syster, Mary Elizabeth Sims of Waterloo och en bror, David Ray Thompson of Greenwood.

Han föregicks i död av en syster, Patsy Turner. Måndag på Harley Funeral Home Chapel med Dr Toby Frost officiating.

Honorary escort kommer att vara Ronnie Henderson, Billy Burdette, Sonny Lee, Bo Hopkins och Melvin Driggers.

Familjemedlemmar är i deras respektive hem.

Minnesmärken kan göras till American Cancer Society Relay for Life, PO Box 1741, Greenwood, SC 29648.

Från en gästbok kan du logga in med ditt Google, Facebook, Yahoo eller AOL-konto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.