Jingle Bell Charity Ball set för dec

Jingle Bell Charity Ball set för dec

ASHLANDThe Jingle Bell Charity Ball är på kalendern för 2 december på Fannin Automotive med överdådig mat och underhållning för att gynna en av Ashlands mest vitala socialtjänstemän.

Bollen är årets största insamlingstjänst för referenstjänster för gemenskapsassistenter. CARES, en ideell byrå i Ashland, identifierar, samordnar och mobiliserar resurser för individer och familjer i kris / nödsituationer. CAReS tar ansökningar om hjälp och ser till att hjälp distribueras rättvist genom att försöka eliminera dubbelarbete.

Donationerna och uppgången från bollen hjälper till att få mindre lyckliga barn att få gåvor, kläder och mat för semestern. ‘Jag är glad att Viktminskning Tabletter evenemanget har blivit så populärt,’ säger bollens grundare Carol Jean Cieraszynski. ‘Samhällsdeltagandet är överväldigande och vi kunde inte göra det utan deras stöd.’

CARES regissör Lynn Childers sa att hon kom ihåg vad det var som behövde hjälp. Som tonåring fick Ashland bosatt, hennes yngre syster och deras familj hjälp från CaReS under semestern. ‘Det var flera år om vi inte hade CARES , vi skulle inte ha haft jul, sade Childers.

President Donald J. Trump Gå Ner ett Kilo I Veckan tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Går Man Ner I Vikt Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in