JK och Lucy i Florida Online

JK och Lucy i Florida Online

Walt Disney World Florida OB med JK och Lucy ONLINE Villkor och villkor22. Alla som går in i tävlingen (en kommer att anses ha förstått dessa regler i enlighet med villkoren och kommer att vara bundna av dem. Villkoren är tillgängliga på begäran från radiostationen.

Detaljer om onlinekonkurrensen öppnas för hela hjärnanätverket

24. För att delta i tävlingen måste en deltagare göra följande:

25. Online-posten öppnas måndag 28 april 00:01 och stängs på söndag den 4 maj 23:59.

26. Online kommer du att ställas en fråga om Walt Disney World i Florida. Lyssnare kommer att bli ombedda att registrera sina uppgifter och bekräfta att de har läst T för att vara in.

27. Vinnaren med rätt svar kommer att väljas slumpmässigt och anmälas av ett telefonsamtal den följande veckan. Om vinnaren inte svarar på telefonen kommer de att bli underrättad så snart som möjligt.

28. Online-tävlingen är öppen för hela Heart Network.29. Vinnare måste vara 18 år eller äldre och ha ett giltigt pass

30. Inträde är begränsat till en post per person; dubbla poster kommer att tas bort.

Prisvillkor

1 x Familjeprispaket ge bort. Måndag 28 april söndag 4 maj på nätet (1) för Heart NetworkDisney ska ansvara, till kostnad och kostnad (om inget annat anges häri) för följande:

Tillhandahåller arrangör Gå Ner ett Kilo I Veckan med ett (1) semesterpaket för fyra (4) personer under sju (7) nätter och åtta (8) dagar vid Walt Disney World Resort för att tilldelas vinnarna av prisdragningen som utförs av arrangören i samband med Promotion, vart och ett av semesterpaketet ska bestå av följande:

o Fyra (4) tur-och returförbindelser med flygbiljetter mellan den stora internationella flygplatsen närmast vinnarens bostad och Orlando International Airport i Orlando, Florida, USA.

o Fyra (4) rundturstransporter mellan Orlando International Airport och Walt Disney World Resort via Disney Magical Express.

o Rumsboende som består av ett (1) standardrum (med högst fyra (4) personer per rum) i sju (7) nätter på hotell vid Walt Disney World Resort utvalt av Disney efter eget gottfinnande.

o Fyra (4) Gå Ner I Vikt Snabbt 8 Day Magic Your Way-biljetter med Park Hopper Vattenparker, roligt fler alternativ.

OBS: Föremål som inte ingår som en del av det vinnande semesterpaketet Går Man Ner I Vikt är: HotellrumsserviceLokala och långdistanssamtal