Jo Whiley och Sam Quek att gå med i Haydocks Ladies Day party

Jo Whiley och Sam Quek att gå med i Haydocks Ladies Day party

Det kommer också att bli en utmärkelse för ‘The Most Stylish Group’ som kommer att vinna en VIP-gästfrihetserfarenhet på Ladies Day vid Randox Health Grand National Festival den Gå Ner I Vikt På En Vecka 13 april, med tillstånd av Betfred.

Jo Whiley sa: ‘Jag älskar verkligen att leka på tävlingsbanor, människorna är verkligen uppe på en fest. Oavsett om racegojarna firar eller commiserating, de är i bästa humör och redo att dansa det är en riktig festatmosfär.

‘Jag älskar att titta på ett hav av människor som har en bra tid. Alla tjejerna är klädda i sina fantastiska kläder, bär sina klackar och bara ha det bra.

‘Min uppsättning är full av stora låtar, ett riktigt utbud av musik från The Killers till Abba, och jag slänger lite Beyonce och Chic där tillsammans med Frank Sinatra. Den enda låten som verkligen får alla på sina fötter och dansar det måste vara House of Pain s dancefloor klassiska Jump Around! ‘

Ladies Day kommer att innehålla Betfred Haydock Park Ladies Derby samt den berömda Rose of Lancaster Stakes, båda lever på ITV Racing.

Förra året såg invigningen av utvecklingspriset ett pris på 20.000 som syftar till att ge möjlighet till personlig utveckling och professionellt stöd till kvinnliga jockeys i sin racingkarriär. Emma Sayer vann framgångsrikt utmärkelsen i en nagelbitande finish mot Rachel Richardson, som också var i springer för livets förändringspris.

I år kommer priset att presenteras för en lady jockey som rider Gå Ner I Vikt Snabbt en vinnare på Carlisles AmazingMonday fixtur på måndag 7 augusti och fortsätter sedan för att vinna Betfred Ladies Går Man Ner I Vikt ‘Trophy Handicap Stakes på Haydock.