Joanne Owens Savage

Joanne Owens Savage

Flaggemblem Viktminskning Tabletter är inkluderade gratis, på begäran, för alla Gå Ner I Vikt På En Vecka veterinärsdomar. Upp till två bilder kan endast ingå i betald nackdelar för en avgift per foto. De är begränsade till 50 ord och omfattas av våra riktlinjer. dagligen, inklusive helger. Deadlines kan ändras baserat på helgdagar och speciella omständigheter, såsom dåligt väder. Inlämnade meddelanden anses vara korrekta för annonsplacering Viktminskning Tabletter och bör granskas grundligt före sista inlämningen, inklusive prisöverväganden. Index Journal är inte ansvarig för felaktigheter efter slutlig kopiering.

Joanne Owens Savage, 84, av 155 Woodridge Road, Greenwood, änka av Paul Joseph Savage, dog onsdagen den 14 februari 2018 på Self Regional Medical Center.

Född i Jay, FL, var hon dotter till sena Fred Hamilton Owens och Omi Estelle Campbell Owens. Joanne var en hemmakare och var medlem i Ninety Six First Baptist Church.

Hon föregicks i död av två bröder, James Owens och Steve Owens.

Överlevande är två döttrar, Cathy Leopard (Tony) och Laura Reeder (Henry); en son, Alan Savage, hela Greenwood; två systrar, Jimmie Dean Hill (Alex) av Greenwood, Carol Tuberville (Jimmy) av MS; och en bror, Kenny Owens (Nita) av Jay, FL.

Tjänsterna kommer att hållas klockan 12 på lördag vid Harley Funeral Home Chapel med Rev. Chuck Sprouse officiating. Begravningen kommer att följa i Greenwood Memorial Gardens.

Familjen kommer att få vänner före tjänsten i begravningshuset från elva till tolv på lördag.

Familjemedlemmarna är i deras respektive hem.

Från en gästbok kan du logga in med ditt Google, Facebook, Yahoo eller AOL-konto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.