Jobb vid University of Brighton

Jobb Gå Ner I Vikt På En Vecka vid University of Brighton

Har du bevisad erfarenhet att hantera och leda matplanering och produktion i storskalig miljö med flera ställen? Vill du arbeta för en välkänd organisation som erbjuder ett attraktivt kommunalt pensionssystem, generös semesterpenning och plus omfattande möjligheter att vidareutveckla din utveckling?

Vi rekryterar för två nyskapade roller, som leder upp antingen Grand Parade / Falmer campus eller Moulescoomb campus. Detta är ett fantastiskt tillfälle att tillämpa din kompetens för att forma erbjudandet och driva operativ excellens.

Du kommer att vara en nyckel medlem i ledningsgruppen för gästfrihet som övervakar tillhandahållandet av ett brett utbud av tjänster till studenter, personal och både interna och externa konferensgäster. Du kommer att leda och hantera ett team kockar och ansvara för planering, utveckling och leverans av högkvalitativa och varierande mattjänster på flera campusplatser. Den framgångsrika sökanden kommer att ha exceptionella hantverks- och organisatoriska färdigheter, en stark känsla av nuvarande mattrender Gå Ner ett Kilo I Veckan och förmågan att hantera, leda och inspirera sitt lag att lyckas. Du kommer också att ha en passion för service excellence och förmågan att konsekvent leverera starka ekonomiska resultat.

Våra personalförmåner omfattar ett brett utbud av faciliteter som onsite gym, plantskolor och användningen av våra bibliotek. Personalen åtnjuter också möjligheten att fortsätta sin utbildning som en del av vårt avgiftsbefrielseskema på några av våra kurser. För Går Man Ner I Vikt mer information, vänligen se här.