Salinas blomsterhandlare talar om årets mest trafikerade dag

Salinas blomsterhandlare talar om årets mest trafikerade dag

Planeringen för den stora Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dagen började förra månaden, men arbetare började sätta ihop blommarrangemang denna vecka. Ett stort vitt tält med två extra promenad i kylare tar upp hela sidan av parkeringsplatsen.

Ägare Mark Silacci bemannar ytterligare 15 personer för att hjälpa till med kunder och produktion. När det gäller leveranser använder han semestern möjlighet att hjälpa lokala grupper att samla in pengar.

‘Vi har Toro Bulls Cheerleaders, ett par utbildningsgrupper, Cypress Gators Baseball Organization’, säger Mark Silacci. ‘Det är en Gå Ner ett Kilo I Veckan vinnande vinna verkligen. Det är bra för oss, våra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller blommor släpper ut snabbt, och det är bra för avsändaren, deras Valentine får sina blommor genast. ‘

National Retail Federation projekt konsumenterna kommer att spendera totalt 18,2 miljarder dollar på sin valentine i år, med en majoritet av pengarna som spenderas på blommor.

Och när det gäller ständig preferens är rosen kungen. Av de 1 500 lokala leveranserna som gjorts idag är cirka 1 000 buketter av ett dussin röda rosor; gör för 12.000 röda rosor i alla.