Salinas polis möter fientlig folkmassa på skytteplatsen

Salinas polis möter Gå Ner I Vikt På En Vecka fientlig Gå Ner I Vikt På En Vecka folkmassa på skytteplatsen

Föraren, identifierad som 29 år gammal Jairo Zamoro, var bokad till Monterey County Fängelse på anklagelser för försök att morda, motstå arresteringar, DUI och andra avgifter i samband med utövandet.

Ett fall av öl kunde ses under en plats i Zamoros pickup truck, och polisen sa att hans blodalkoholnivå översteg två gånger den lagliga gränsen.

En gård till gårdsökning utfördes för mannen som sprang bort på Elkington Street. En pistol hittades på ett tak, men det verkar som om mannen bröt igenom polisens omkrets innan ytterligare reservenheter kom fram.

‘Detta var en dynamisk händelse som kräver ett betydande samarbete. Vi är tacksamma för den som ringer för den första misstänkta fordonsinformationen, och våra lokala brottsbekämpande partners för den snabba hjälp’, Cmdr. John C. Murray sa.

Morgan Hill och Watsonville poliser var råkade vara närliggande eftersom de var i Salinas för K9 träning.

Mindre än tre timmar senare, sköt ett 29 år Gå Ner I Vikt Snabbt Piller gammalt offer i en uppfart på 1300-kvarteret i Las Cruces Court. Han togs till Natividad Medical Center.

‘Offret är i mycket kritiskt tillstånd med livshotande skador,’ Sgt. Christopher Lane sa.

Måndagskvällen följde ett måndagsmorgonmord. En 53-årig man dödades från skottskador i ett trapphus vid 13 East Lake Street. Inga vittnen kom fram för att prata med polisen.

Hans död var Salinas ’28: e mord av 2016.

Tre timmar före mordet ringdes också officerare till East Lake Street, nära Bridge Street, för en annan skytte. Officers bestämde att de två skottningarna inte var relaterade, och det var oklart om någon slogs av kulor.

Under en dubbelskytte på Soledad Street i Chinatown-söndagen sköt en 25-årig man i ansiktet och en 22-årig man sköt i handen. Offren nekade att samarbeta med polisen och förväntas överleva, sade polisen.

‘Det är ett mirakel, som inte följde någon tillflyktare på en upptagen lördagseftermiddag på en helgdag,’ sa Murray.

‘Femton höljen var placerade på parkeringsplatsen, och två höljen fanns på gatan. Alla inblandade flydde scenen, och vid denna tidpunkt finns det inga skador,’ sade Murray.