Salinas rekord 28th mord av 2016

Salinas rekord 28th mord av 2016

Den 53-årige mannen bodde i grannskapet, och detektorer bestämde att han var offer för ett mord. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Inga vittnen kom fram för att prata med polisen.

Hans död var Salinas ’28: e mord av 2016, och hans namn släpptes inte omedelbart.

Tre timmar tidigare kallades också officerare till East Lake Street nära Bridge Street för en annan skytte. Officers hittade kulahöljen, men kunde inte hitta ett offer eller hitta någon som såg vad som hände.

Officers bestämde att de två skjutningarna inte var relaterade.

En tredje skytte skedde söndag på 200 kvarteret Soledad Street.

‘Båda offeren var samarbetsvilliga och transporterades till ett lokalt sjukhus med icke livshotande skador. En närliggande lägenhetsbyggnad och ett parkerat fordon slogs av rundor,’ Cmdr. John Murray sa.

Polisen sa att Soledad Street skytte verkar vara gängrelaterad. Lördag.

‘Det är ett mirakel, som inte följde någon tillflyktare på en upptagen lördagseftermiddag på en helgdag,’ sa Murray.

‘Femton höljen var placerade på parkeringsplatsen, och två Gå Ner ett Kilo I Veckan höljen fanns på gatan. Alla inblandade flydde scenen, och vid denna tidpunkt finns det inga skador,’ sade Murray.

På måndagen släppte polisen också namnet på en 20-årig Gå Ner ett Kilo I Veckan Salinas man, Michael Herrera, som mördades den 30 augusti vid 1 Bridge Street.

Alla som har information om någon månad s talrika mord och försök till mord uppmuntras att ringa polisavdelningen i Salinas på (831) 758 7321. Om du vill vara anonym kan du ringa polisavdelningen i Salinas Tips Line på (831 ) 775 4222 eller We Tip Line vid 1 800 78 CRIME, eller textinformation till texten till Text Tip Line med koden ‘SPD831’ till ‘847411’.