Sally Han Fastighetsmäklare

Sally Han Fastighetsmäklare

Som vice vd förvaltare av APR Alameda och Montclair bringar Sally R. Han Gå Ner I Vikt På En Vecka sin historia om branschledarskap, samhällsuppdrag och mentorskap till sina agenter och kontor, vilket skapar ett samarbete för hennes lag och ger dem möjlighet att hitta sin personliga framgång.

Sedan 2002 har Sally varit en högt ansedd fastighetsmäklare, som fungerat som försäljningschef för APR Montclair och Alameda i tre år innan hon övergick till sin icke-försäljningsroll som Vice President Managing Broker.

Odla en miljö för att främja både erfarna veteraner och de nya till branschen, ger henne struktur och stöd i kombination med målinställningar för att realisera personlig prestation. Sally uppmuntrar sitt team att dra nytta av sin yrkeserfarenhet och sedan utforma sin verksamhet från en nuvarande tankegång, samtidigt som man utnyttjar arv av vad APR har att erbjuda.

Sally är en aktiv medlem i lokala, statliga och nationella fastighetsorganisationer, styrelser och samhällsutredningsgrupper och uppmuntrar sina agenter att bli involverade, inte bara för att bredda sin branschkunskap utan att utveckla en röst inom deras samhälle och upprätta relationer genom Gå Ner ett Kilo I Veckan att ge tillbaka.

hänvisades till oss av en annan agent i South Bay när vi berättade för honom att vi övervägde ett drag till området Oakland / Berkeley. Han rekommenderade henne mycket högt och av goda skäl. Hon återvände vårt första lördagseftermiddagssamtal inom några minuter, lyssnade noggrant på vår beskrivning av våra behov och frågade intelligenta, uppmärksamma frågor som visade en mycket angelägen önskan att förstå exakt vad vi letade efter. Vi mötte henne snart och talade länge, inte bara om de typer av hem vi var intresserade av, men kanske viktigare, om immateriella tillgångar: hur vi ville interagera med grannskapet och vilken typ av livsstil vi var letar efter. Det fanns mycket vi inte hade ännu noll på om vår önskelista, men hon fick oss att känna oss väldigt bekväma med osäkerheten att leta efter ett nytt hem.

Inom tre dagar efter vårt möte gav Sally oss ungefär ett halvt dussin förslag och planerade visningar för att göra den mest effektiva användningen av vår tid och två timmars rundtur från South Bay. Varje visning gav henne en djupare förståelse för vad vi behövde, och verkligen hjälpte oss att förfina vår egen förståelse. Vid en tidpunkt trodde vi att vi ville ha en viss husstil men ändrade oss helt efter att ha gått till en viss visning. Sally påminde oss om att ‘nej’ s informerar ja ‘s’, så vi förlorade aldrig hjärtat. Det var ett par ‘nästan’ och Sally hjälpte oss att förstå att ‘nästan’ inte var tillräckligt bra: om vi inte var nöjda med huset ett år från nu hade hon inte gjort sitt jobb.

Lång historia kort: efter några månaders sökning hittade vi vårt vackra hus i Berkeley Hills. Vi befann oss på en mycket konkurrenskraftig marknad, men vi var helt övertygade om att Sally skulle hjälpa oss att skriva det bästa erbjudandet, och hon gjorde det.

Under hela vägen tog hon varje tillfälle att utbilda och vägleda oss om den övergripande processen med sökningen (inklusive objektiva fördelar och nackdelar i olika stadsdelar), upplysningar, hur man utför konkurrenskraftiga och tidskänsliga förhandlingar, hur stängningsprocessen fungerade och otaliga andra små detaljer. Hon delade inte bara sin fastighetsexpertis men också mer personliga tips om korta nedskärningar i East Bay-trafiken, restaurangrekommendationer och till och med att hitta namnen på grannarna för att göra introduktioner enklare.

Att arbeta med Sally har gett oss en djup uppskattning av att det är inte ett enkelt jobb att vara en fastighetsmäklare på en mycket konkurrensutsatt marknad. Hon hade uppenbarligen andra många andra klienter men fick oss alltid att känna att vi var de enda människorna på jorden och aldrig någonsin blivit rufflade. Varje seglare kan segla smidiga hav. Det krävs en extremt kunnig professionell för att navigera i steniga shoals i en storm med en säker ankomst i hamnen, samtidigt som man behåller ett lätt leende och en lugn försäkring som bara kommer med verklig skicklighet. Det är Sally. Vi kontaktade Sally Han för att söka råd om tid, pris, scenografi och ‘vad vi inte visste’.

Låt mig börja med Bottom Line: Vårt hem såldes för mer $ än vad vi förväntade oss, verkligen över det lokala marknadspriset, och i ett mycket rätt tid. Jag är säker på att resultatet inte skulle ha varit så positivt utan Sally.

Vi var tvungna att sälja vårt hem runt Thanksgiving / jullov på grund av tidpunkten för hemmet som vi ville köpa. Hon underrättade oss om timing med tanke på semestern. Hon vägledde oss om att placera hemmet, inklusive vad som skulle lagras, så att vi kunde stanna kvar i hemmet medan det listades och visades. Hon hade kontakter om städare, flyttare, hantverkare etc. Hon gav oss självförtroende med sin kunskap om den allmänna fastighetsmarknaden och den specifika marknaden för jämförbara bostäder. Hon var professionell, vänlig och alltid handlade med våra bästa intressen i åtanke.

Att sälja ett hem var ett viktigt företag för oss. Sally gav oss kombinationen av professionalism och den mänskliga touchen för att styra oss igenom det och hon lyckades lyckas med allting. Som första hemköpare var vi lite clueless, men Sally gjorde allting enkelt. exakt hur mycket att bjuda under runda 2) var fläck på. Och sedan efter försäljningen hängde hon upp oss med alla typer av entreprenörer vi behövde för renoveringar och uppgraderingar. Och hon matade även våra katter när vi åkte på semester. Vi kunde inte vara lyckligare med Sally. Vi kontaktade Sally Han för att söka råd om timing, pris, staging och ‘vad vi inte visste’.

Låt mig börja med Bottom Line: Vårt hem såldes för mer $ än vad vi förväntade oss, verkligen över det lokala marknadspriset, och i ett mycket rätt tid. Jag är säker på att resultatet inte skulle ha varit så positivt utan Sally.

Vi var tvungna att sälja vårt hem runt Thanksgiving / jullov på grund av tidpunkten för hemmet som vi ville köpa. Hon underrättade oss om timing med tanke på semestern. Hon vägledde oss om att placera hemmet, inklusive vad som skulle lagras, så att vi kunde stanna kvar i hemmet medan det listades och visades. Hon hade kontakter om städare, flyttare, hantverkare etc. Hon gav oss självförtroende med sin kunskap om den allmänna fastighetsmarknaden och den specifika marknaden för jämförbara bostäder. Hon var professionell, vänlig och alltid handlade med våra bästa intressen i åtanke.

Att sälja ett hem var ett viktigt företag för oss. Sally gav oss kombinationen av professionalism och den mänskliga touchen för att styra oss igenom det och hon lyckades lyckas med allting.

känner Alameda och Oakland också. Hon hjälpte till att sälja (i Oakland) och köpa (i Alameda) för vår dotter och hjälpte till att göra detsamma för min fru och jag var resultatet givande. Hon leder vägen och vi lyssnade och litade på henne. Hon är verkligen en professionell, för alltid hjälpsam och positiv och stödd av tillförlitliga resurser som hon samlade genom sin års erfarenhet. Sally svika inte, hon svarade varje samtal och e-post omgående. Tack Sally. Furuichi

har en bra inblick i Alameda-marknaden. Hon hjälpte oss att köpa vårt hus på en svår marknad, var verkligen lyhörd och kunnig om hela processen och hjälpte oss att framgångsrikt förhandla med säljaren för några nödvändiga korrigeringar. Schlesinger

rekommenderades till mig av min vän, som också köpte ett hus på ön Alameda, där jag letade. Jag ringde Sally på en lördag och träffade henne nästa dag på ett öppet hus och hon visade mig alla fastigheter Gå Ner ett Kilo I Veckan i mitt prisklass på ön som jag var intresserad av. Jag såg bara en plats som jag gillade, vilket fick mig nervös , men Sally arbetade med en bra strategi för mig med hjälp av hennes kunskap om marknaden och mina personliga omständigheter för att göra det bästa erbjudandet möjligt, och det blev accepterat! (Det är oerhört på denna marknad!) Under min treveckors escrow förhandlade Sally snabbt och artfully flera problem med både säljare och min långivare, och jag kunde inte vara lyckligare med de slutliga villkoren för allt. Att arbeta med Sally var super lätt, och hon var otroligt responsiv och effektiv under hela processen. Jag är bortom spännande med mitt hus, och rekommenderar starkt Sally till någon som vill köpa i detta område. Kochev

hjälpte oss att köpa vårt hem på en mycket konkurrenskraftig säljare ‘-marknad. Under vår köpupplevelse kom vi att uppskatta Sallys sakkunskap om den lokala marknaden, hennes professionalism och sitt fasta engagemang för oss som kunder. Sally var kommunikativ och respektfull och säkerligen väldigt tålmodig med oss ​​när vi letade efter precis rätt hem på en marknad där vi kände oss som om alla ‘rätt’ hem prissatte långt bortom vår räckvidd. Med Sallys hjälp hittade vi ett härligt hus att ringa hem. Sedan dess har Sally hjälpt oss med hänvisningar för att göra förbättringar i vårt hem, allt från grundläggande reparationer till omfattande ombyggnad, och mer nyligen med att refinansiera vårt hem. T.