Salthaven s veckans patient

Salthaven s veckans patient

Särskilt till Londoner

När Salthaven får ett samtal för barndjur i desperat behov av hjälp är vårt yttersta mål att få tillbaka dem med mamma om det alls är möjligt. De små som anlände den 28 juli i år lämnade verkligen Går Man Ner I Vikt lite tvivel om att en återförening med sin mamma inte skulle bli möjlig.

En gentleman hört något som lät som att squeaking kom från sin bil en morgon, vilket inte är Gå Ner ett Kilo I Veckan så ovanligt om din bil rör sig men i det här fallet parkerades bilen i uppfarten och tvättades. Det tog några minuter att ta reda på var ljudet kom ifrån. Det var uppe bakom bilarna plasthjulet bra. Något så noga var fem hungriga bebisar röda ekorrar extraherade från deras gömställe.

Det var uppenbart att ett möte med mamma inte skulle vara möjligt i det här fallet. Familjen från London Ontario hade tillbringat sin semester camping i Algonquin Park. Någon gång under vistelsen vid Algonquin flyttade en mamma Red Squirrel sina barn från deras sårbara trädbo och squirreled dem bort i vad hon tyckte var en säkrare tillflyktsort från en fruktade rovdjur en röd tailed hök. Den plats hon valde var perfekt i många avseenden. Det var mörkt, tyst och varmt och inte lättillgängligt. Perfekt för slutna ögon, lilla bebis röda ekorrar. Men lite visste hon vid den tidpunkten att denna till synes fristad skulle visa sig vara en mobil plantskola som skulle skilja henne från sina barn.

Söt och oförutsägbar, röda ekorrar är inte särskilt vanliga i London om du inte vet var du ska titta. De ekorrar som de flesta människor är bekanta med i detta område är de östra grå ekorren som också är svarta i färg. De röda ekorrarna och deras mycket större kusiner östra grå ekorrar är bågen rivaler och tävlar kraftigt för territorium.

Det Gå Ner ett Kilo I Veckan var inget mindre än anmärkningsvärt att dessa bebis röda ekorrar hade överlevt sin otroliga resa. Inbäddat i deras gömställe i fordonets hjulbrunn, reste de hela vägen från Algonquin den dagen och upptäcktes sedan inte till nästa dag av fordonsägaren. Det var ytterligare två dagar innan bebiset röda ekorrar hittade sig till Salthaven dehydrerade och något emaciated. Trots våra bästa ansträngningar visade resan att det var bara för mycket för två av dem, men de andra tre rallied och i slutändan blomstrade. De förenades av en annan röd ekorre som togs in i Salthaven ungefär en vecka senare.

Lyckligtvis den 23 september efter att ha tillbringat nästan två månader, inklusive flera veckor i förlossningsburk för att testa deras förmåga att hitta sin egen mat och utveckla sin överlevnadsförmåga, ansågs de vara redo att släppas i deras naturliga livsmiljö.

Varje utgåva har det magiska ögonblicket när den inre rösten berättar att de kommer att bli bra. Det ögonblicket kom oväntat när på frisläppningsplatsen flög en kråka över huvudet genom träden och i ögonbollen försvann de röda ekorren instinktivt och deras nya liv började.