Saluting Selanne

Saluting Selanne

GLENDALE, Ariz De såg honom som barn eller fans av de ursprungliga Winnipeg Jetsna, som undrade över sin hastighet, hans Gå Ner I Vikt Snabbt Piller skicklighet med pucken, hans snabba frisättning och hans förmåga att stapla upp mål som några före honom.

De var Gå Ner I Vikt Snabbt Piller lojala för den bättre delen av två decennier efter att han handlades långt efter att han satte en NHL-rookie rekord för mål med 76 alltid känner en nära anslutning till en spelare som en gång kallade Winnipeg hem och hade en gemensam kärlek till staden och dess diehard fläktar.

De firade när han gjorde sina sista resor till Winnipeg, jublade honom varje gång han rörde pucken, viftade farväl gång på gång, vilket visar att en slags kärleksutövare sällan tar emot som medlem av ett besökande lag.

På söndagen är de också där när Teemu Selanne den finska Flashen har sitt nummer pensionerad av Anaheim Ducks i en ceremoni innan ett spel mot jetsna på Honda Center.

De är medlemmar av jetsarmen, som gör turen till Kalifornien i helgen för att vara en del av Selanne specialnatt och ge hela evenemanget en distinkt Winnipeg-smak. Lördag och Anaheim söndag och bevittna det speciella ögonblicket för hans livslånga idol.

varit en fan av Selanne länge, sa Besharat. en samlare av hans memorabilia och när han började här var jag bara sex år gammal. Jag har varit en fan av hans hela mitt liv. kan även kalla Besharat en superfan. Han har varit i Anaheim många gånger för att titta på Selanne-lek och har träffat mannen fem eller sex gånger också.

snällt, jag har lite historia med att gå dit ner, sa Besharat. vänner snälla razz mig. Under de senaste fem åren har jag alltid misstänkt att Teemu skulle gå i pension och jag ville alltid säga att jag varit i sitt sista match. Och i fyra år eller fem år gick vi ner och buggern skulle aldrig gå i pension. Sedan ett år bestämde jag mig för att jag inte skulle försöka flyga ner och titta på ett spel 7, han förlorar och det är hans sista match i det ett år jag saknade.

Jag går tillbaka efter alla dessa år och jag kommer att se jerseyen höjas till spjälkarna. Det kommer att göra mig ganska glad att vara där för det och ett par tusen andra människor från Winnipeg som gör detsamma. Lördag och Glendale, Ariz., Torsdagskväll.

Minst två grupper från Winnipeg har hyrt sviter för 20 personer vid Honda Center söndagskväll och många fler fans kommer att spridas över hela arenan.

alla upphetsade, sade Winnipeg Paul Edmond, ägare av Edmond Financial Group. Jag pratar med idag har sagt, jag har aldrig varit mer upphetsad om någon kille resa, komma undan för hockey. hans hjärta av hjärtan tror jag Selanne är i huvudsak en Winnipegger. Han älskar Winnipeg och han gjorde alltid och folket här älskar honom. Chew och Brian Pasieka, som arbetar för Shoppers Drug Mart, går också ner med en grupp på 20 och planerar sin vinterferie runt Selanne firandet.

kommer att bli en stor lycklig familj som går ner för att titta på Teemu och hedra honom, sade Pasieka. diehard fans och han en legend som är väl respekterad, så jag tror det varför alla Gå Ner I Vikt På En Vecka vill vara en del av det. hade säsongbiljetter med sin pappa för Jets-spelen när Selanne spelade i Winnipeg i och återvände favören genom att ta sin far till Selanne första matchen med ankorna på MTS Center 2011.

var bara en sådan Pasieka sa. var elektrisk, det var spännande, bullret i ladan den natten var bara fantastisk. Jag hade turen att se honom i både Jets Version 1 och Version 2, så vi blev bara stolta över att vi kunde gå till den här. sa att hans grupp försökte köpa individuella biljetter och misslyckades, så de var glada när chansen att göra en svit kom med.

kommer att vara en del av något mycket unikt, sade Chew. gör det bara viktigare för mig. Du går in i sviterna på söndagskvällen, du kommer noga att känna igen hälften av flodhöjdsgemenskapen. gruppen hyrde inte bara en svit i Anaheim utan också ett 6 500 kvadratmeter hus i Los Angeles för helgen.

Det verkar utgifter är inte ett problem för många Winnipeggers som älskar jetsna och en av stadens mest älskade sportstjärnor.

är en gång i livet möjlighet till en Winnipegger som älskar Selanne och trodde att han var en riktig superstjärna, sa Edmond. tror att det bara kommer att bli en otrolig händelse. ÖNSKAR ATT HÖRA FRÅN JETS ARMY

Jets Army väntas vara ute i full kraft denna vecka som laget spelar tre matcher på fyra nätter som börjar torsdag i Glendale, Ariz., Och fortsätter lördag i Los Angeles och söndag i Anaheim, Kalifornien.

Så många som ett par tusen Jets fans följer laget på vägturen och de är säkra på att få sin närvaro känd i och runt arenorna i Arizona och Kalifornien.

Eventuella tweets med hashtag JetsArmy kommer också att matas in i den levande bloggen, så om du går ut på vägen denna vecka, var noga med att använda denna chans att dela dina minnen.