Samarbetet ledde till gott 2016

Samarbetet ledde till gott 2016

Med tanke på gruppens årliga semestermiddag den 6 december pekade Remy på den 19 oktober öppnandet av den nya 108 000 kvadratmeter krogeraffären vid 1745 Morse Road som ersatte en 60 000 kvadratmeter butik vid 1630 Morse Road och till meddelandet Nov .22 att Huntington Bancshares kommer att omforma den lediga Meijeraffären på Cleveland Avenue till kontor som kommer att öppnas nästa år med 1 400 anställda som positiva tecken på grannskapet.

Dessa saker och mer ägde rum 2016, sade han, på grund av Gå Ner I Vikt På En Vecka att det Går Man Ner I Vikt inte var någon liten del av samarbetet mellan människor i samhällsorganisationerna och andra samhällsgrupper i Nordland.

‘Det är vad den här organisationen handlar om,’ sa Remy. Attorney General s Award för Distinguished Service i gemenskapspolisering i början av oktober för deras ansträngningar att stänga problem motell och hotell i Northland-området. Advokat Benjamin C. Glassman sade i ett pressmeddelande utfärdat 5 oktober.

De ansträngningar som samhällsförbindelsearbetarna satte fram ‘satte takten för resten av staden’, sade Remy och tillade att han ofta kontaktades för att få råd om hur framgångar i Northland-kvarteret kan replikeras i andra delar av Columbus.

‘Skönheten är att vi alla jobbar tillsammans,’ sa Remy. ‘Vi kommer ut som en gemensam front med ett kollektivt beslut. När vi går till centrum kommer vi inte med problem. Vi kommer med lösningar. ‘

Mer arbete måste göras, tillade han, särskilt när det gäller att återuppliva korridoren i East Dublin Granville Road.

‘Klimatet är där för att göra en positiv förändring, och momentumet svänger för (State Route) 161,’ sa Remy.

Dick Graham, stadens grannskapsförbindelse till Northland, echoed Remy s kommentarer om kommunalrådets effektivitet. Går Man Ner I Vikt Han tillade att grannskapet har ‘mycket trovärdighet vid stadshuset’ som de första åren av borgmästaren Michael B. Coleman s administration och fortsätter till idag.

‘De vet att du kommer ner och säger’ Här är vad som behöver hända. ‘ Du säger också, ‘Hur får vi det att hända?’ ‘Sa Graham.

Också vid semestersamlingen uppmanade Ken Gilbert, nomineringskommitténs ensamma ledamot, personer som var intresserade av att tjäna som NCC: s president, vice president, sekreterare och kassör i 2017 för att komma i kontakt med honom.