samhällsledare söker efter svar efter våldsam weekend i Chicago

samhällsledare söker efter svar efter våldsam Gå Ner I Vikt På En Vecka weekend i Chicago

CHICAGO I kölvattnet av en annan dödlig helg i Chicago frågar politiker och andra vad som kan göras för att bekämpa det fortsatta våldet över hela staden.

Trots ökad polisens närvaro på gatorna försvarar borgmästaren Emanuel och polisens superintendent Garry McCarthy sina polisstrategier.

St. Sabinas far Michael Pfleger planerar att inlämna en rättegång i Gå Ner ett Kilo I Veckan dag mot tre Chicago-förorter, och anklagar dem för att inte noggrant övervaka pistolförsäljningen.

Stämningen hävdar att nästan 20 procent av vapen som återvinns från brottsscener i Chicago köps i pistolbutiker i Riverdale, Lyons och Lincolnwood.

Det fanns inga skott i Chicagos Englewood-kvarter över den våldsamma helghelgen.

Mycket av krediterna för det ges till en grupp mammor som bestämde sig för att vara proaktiv.

‘Moms on Patrol’ utsåg att gå i Englewood-samhället under helgen och pratade med människor för att sprida budskapet om fred.

Jag växte upp i Chicago. Uptown / Edgewater / Rogers Park. Latin King n Gents Country, på 70 Du har allt fel. Jag bryr mig inte om vad du tycker om vapenkontrolllagar, strängare begränsningar. Kommer inte att få vapen från gatan. Vilka lagar som helst, inklusive vapenslagar, kommer endast att upprätthållas av lagliga medborgare. Föräldrar måste gå tillbaka till föräldrar istället för vänner. De måste kräva respekt utan statlig inblandning. Period! Om ungarna inte lär sig respekt och medkänsla i hemmet, sig själva och andra. De kommer inte att vara medkänsla och respektera var som helst de går. Visst kanske vi hade några föräldrar som tog saker för långt kolla Social Services-filer och du kommer se att MOST-samtal beror på försummelse. Eftersom vi lät dessa föräldrar komma undan med det om och om igen. Då när ungarna är tonåringar beslutar DCF, kanske den här föräldern kommer att förändras så att leysören tar sina rättigheter bort och hittar adoptivföräldrar sena killar. Du borde ha Gå Ner I Vikt På En Vecka hittat adoptivföräldrar efter det andra försöket att rehabilitera föräldrarna. Därför varför detta land bröt jag ekonomiskt och familjevis. Du ändrar inte samhället tills du ändrar sociala tjänster. Gör det för barnen, sällan blir tonåringar antagna. Vänta inte längre. Vi producerade redan tillräckligt arga tonåringar till vuxna.

Den demokratiska modellen i alla större stadsområden i detta land har varit att dis engagera polisstyrkan som skyddar detta område. Grattis, din modell har varit en stor framgång. Be polisen att backa av, minska antalet, med en strö av ACLU som stämmer överens för olagliga gatestopp och nyhetsmedierna fortsätter att slampa polisen. Demokraterna fortsätter att bita handen som håller dem säkra! Kom ihåg när du säger till polisen att de inte kan stoppa en brottsling i ett högt brottsområde, misslyckas du med att få pistolerna från gatan. Fler människor dödades. Idag vill du att polisen ska vara polisen, imorgon vill du inte att polisen ska vara polisen. Vad vill du?

1. Illinois har inte pistollagar; De strängare strängare att våra grannländer, som ingen har vår våldsnivå.

2. Även om det är helt förbjudet att nämna det finns det en åldersgrupp, kön och enthic-kategori som ansvarar för nästan all våld i Chicago. tills vi kan tala öppet om det, kan vi lösa problemet.

3. Om kontrollen skulle åtgärda detta skulle Chicago fullständiga gun-förbud på 20 + år ha fullständigt eliminerat brott. Det gjorde och vi fick ett exempel på jobbet, gör det svårare! bland de som skriker för mer pistolstyrning.

4. Om detta verkligen var ett problem skulle Indiana (med mycket, mycket mer avslappnade pistollagar som Illinois eller Chicago) springa i floder av blod; det inte. Gilla det eller inte, det här är ett CHICAGO problem, och det tar en borgmästare och en superintendent smart nog att erkänna det för att lösa det. ledtråd, antydan, dessa är dem.