Sammet linne

Sammet linne

en skillnad en vecka gör! Detta har verkligen varit den längsta veckan i mitt liv. När vi Gå Ner I Vikt Snabbt talar har Thomas-elden bränt 235 000 hektar och förstört 800 strukturer. Vi fick det ok att komma hem över helgen. Här vad hände. Branden brände, våra får, Linen, Paisley och Cashmere, hängde säkert på Earl Warren Show Grounds i Santa Barbara. De var väl omhändertagna av det osjälviska laget av volontärer från Santa Barbara Equine Evac. Går Man Ner I Vikt Jag hade aldrig hört talas om den här organisationen förrän nu, men de kommer att få en hel massa kärlek (och en tjock donation) från mig och Steve för semestern!

packade våra getter, Thelma, Louise och Dottie, in i baksidan av vagnen. Daisy, Buttercup, Blossom och Huckleberry försvann elden bara några kvarter från vårt hem på Ventura County Humane Society. Steve och jag har alltid varit anhängare av denna fantastiska ideella organisation, med vetskap om att de har lämnat underbara djurprogram för vårt samhälle under de senaste 85 åren. Vi föreställde oss aldrig att vi skulle behöva dem att ta hand om våra åsnor under en sådan förödande Går Man Ner I Vikt katastrof. de gjorde några vänner på vägen!

är så välsignade att leva Ojai.

var tvungen att tro på dem som de gjorde en kontrollerad bränning av bergen bakom vårt hem.

tillbringade helgen att titta och be.

är nu onsdag morgon, och det finns fortfarande bränder att vara med. Luftkvaliteten är hemsk. Vi bär masker när du är ute och försöker stanna så mycket som möjligt. Vi ber att djuren kommer att bli ok. ha ett nytt perspektiv på semesterperioden i år. Steve och jag har bestämt att vi i år donerar till en mängd olika välgörenhetsorganisationer som är kopplade till brandbekämpningen. Flera välgörenhetsorganisationer har föreslagits på mitt Instagram-konto av personer som har brandmän i sin familj. Dessa inkluderar:

Vår lokala Ojai brandstation

Alisa Ann Ruch Burn Foundation

Och djurstödet:

Den Ventura länet Humane Society

Santa Barbara Equine EvacHelp av Ojai

du är lokal och har en välgörenhet att lägga till, gör det så i kommentarfältet i det här inlägget.

Ni till er alla som har skickat böner vårt sätt. Jag har läst varje enskilt e-postmeddelande och kommenterat på mina inlägg samt på Instagram. vet att vårt hem fortfarande står på grund av din kärlek och böner! Jag börjar med det här inlägget Jag ville informera de av er som planerade att gå med oss ​​i morgon i affären för vår första torsdagshändelse som vi har bestämt för att skjuta upp händelsen på grund av att de fruktansvärda bränderna. hoppas att ni är alla säkra!

De av er som följer mig på instagram kan redan få veta lite av den här informationen, så jag ber om ursäkt för upprepningen.

Jag ville ge alla mina Velvet och Linen läsare en uppdatering på Thomas elden här i Ventura County. Elden startade på måndagskväll nära den vackra Thomas Aquinas College.