San Antonio husägare sätter upp semester skärm ringer ut

San Antonio husägare sätter upp semester skärm Gå Ner I Vikt Snabbt ringer ut

San Antonio Grinch House. (Courtesy: WOAI) SAN ANTONIO, Texas (KXAN / WOAI) En man som fångades på kameran som stjäl juldekorationer från en husägare i San Antonio läggs på uppsägning. I form av juldekorationer.

Ken Lamkin, som bor på stadens sydvästra sida, sa på tidigt på julafton, fångade hans övervakningsvideo någon som stjäler ungefär $ 400 värde av dekorationer från sin gräsmatta.

‘Det påminde mig om filmen’ The Grinch ‘, när Grinch gick igenom staden och tog alla sina presenter Gå Ner I Vikt Snabbt och dekorationer’, sa Lamkin till WOAI. ‘Vi kommer inte att låta några Grinch stjäla vår jul från oss.’

Lamkin bestämde sig för att skriva ut inbrottsmisstänktens ansikte och lägga upp dem på affischtavlan. Hans yttergård är nu utsmyckad med misstänkta foton och temat: ‘The Christmas Thief’. För att följa dekorationerna har Lamkin ‘Grinch’ sången som spelas på repetition, medan en projektorskärm visar övervakningsvideoen.

‘Förhoppningsvis kommer något att hända, och det kommer att röra sitt hjärta, och han kommer att förändras’, sa Lamkin. Går Man Ner I Vikt ‘Kanske kommer han tillbaka alla de saker han har stulit, precis som Grinch gjorde.’