Sanders slammar Thomas på slurs

Sanders slammar Thomas på slurs

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Välj Sport Fotboll Basket Baseball Hockey Fotboll Golf College Mer Sport Yankees Mets Jättar Jets Knicks Nets Rangers Islanders Jag D Klicka på Odds Dela med Facebook

Knicks tränare Isiah Thomas var en foulmouthed mobbande som gick på tirades på ett ögonblick s meddelades en jury i Manhattan Federal Court i går på en dag av råa vittnesmål fyllda med obscenities och sexuella slurkar.

Avfyrade Knicks exec Anucha Browne Sanders sa att Thomas flera gånger kallade henne en ‘tik’ och ‘ho’ i privata samtal, men då förklarade han plötsligt att han älskade henne efter att ha spelat ett spel basket.

Klädd i en baby blå kostymjacka och mörka slacks, och bär enkla pärlörhängen, sa Browne Sanders att Thomas bristled på hennes ansträngningar för att få spelare att visa sig för företagsevenemang som planeras långt innan han tog över laget i december 2003.

‘Bitch, jag ger inte f om sponsorerna.’ Browne Sanders vittnade om att Thomas berättade för henne. ‘Jag ger inte en f k om biljettförsäljning.’

Hon sa också Thomas rebuffed hennes mars 2004 begäran om att han undertecknar förnyelse begäran brev som skickas ut till tidigare säsong biljetthållare med en spetsig skott på lojala Knick fans.

‘Bitch, jag ger inte en f k om dessa vita människor’, sa Browne Sanders att Thomas berättade för henne.

Browne Sanders, som Thomas en afroamerikansk amerikan, sa att hon uppmanade Thomas att ge det en andra tanke, Gå Ner ett Kilo I Veckan med tanke på Knick-fansen.

‘Jag sa att jag tror att du’ kommer att få problem eftersom 80% av säsongens abonnentbas är vit ‘, berättar Browne Sanders i en stark, självsäker röst.

Thomas, oklanderligt klädd i en skarp blå Gå Ner I Vikt Gå Ner I Vikt Snabbt På En Vecka kostym, ibland blinkade ett otroligt leende under vittnesbördet.

Ibland tittade han direkt på Browne Sanders. Andra gånger lutade han sig över och viskade till en av sina tre kvinnliga advokater. Men då uppgav han plötsligt att han älskade henne efter att ha spelat ett spel basket.

Browne Sanders var det första vittnet i den blåserande 10 miljoner dollar sexchiktsförsöket som slog lagets tidigare marknadsdirektör mot Thomas, en två-timmars NBA-mästare och Hall of Famer.

Den gifta mamman till tre hävdar att Knicks avfyrade henne från hennes ‘drömjobb’ i januari 2006 i vedergällning för att hon vågat anställa en advokat och utöva sexuella trakasserier mot Thomas.

Hans advokater porträtterade Browne Sanders, en 44 år gammal före detta nordvästlig basketstjärna, som en fysiskt imponerande kvinna kunnig nog att navigera i NBA: s skräptalande värld.

‘Vi förnekar kategoriskt den nya uppsättningen obefogade och upprörda påståenden som gjordes idag i domstol, säger Thomas advokat Sue Ellen Eisenberg. ‘Vi ser fram emot vår möjlighet att presentera fakta.’

Browne Sanders, som sa att hon fick rave recensioner och betalar vandringar samtidigt med Knicks, vittnade om att när hon rapporterade Thomas ‘tirades till trädgårdspresident Steve Mills, berättade hon att hon’ rymmer honom ‘.

Browne Sanders, som ofta tittade på hennes tre systrar som satt i rättssalen, sa att det inte var den första gången hon hade hittat sig på mottagningsänden av en av Thomas ‘sönderdelade tirader.

Efter en frustrerande 2004-förlust sa hon att Thomas grep henne vid armen och drog henne in i ett rum utanför trädgårdsgolvet och skrek till henne för att ha planerat spelaruppträdanden vid ett företagsevenemang dagen innan.

‘Vi’ kommer inte att göra några fler av dessa f g-samhällshändelser, säger Browne Sanders. Thomas skrek. ‘Jag är här för att vinna fg basketbollsspel.’