Sandy Balls park köpt

Sandy Balls park köpt

Sandy Balls är en femstjärnig semesterby som erbjuder boende, inklusive lyxiga skogsboende, statiska stugor, campingbodar och safari tält samt fullt utrustade tältplatser.

Away Resorts har just firade ett rekordår, med övergripande bokningar över sina parker stiger kraftigt jämfört med siffran som spelades in 2015.

Antalet personer som tar en semester i Storbritannien ökade från 64 procent till 71 procent, med inhemska helgdagar som visar sig mer populära än en resa utomlands. Köp Sandy Gå Ner I Vikt Snabbt Balls betyder att verksamheten nu har en årsomsättning på över 40 miljoner och en personalstyrka på 650 anställda.

Verkställande direktör Carl Castledine sa: ‘Under de senaste åtta åren har vi byggt upp ett starkt varumärke som verkligen Gå Ner ett Kilo I Veckan har slagit rätt ton med brittiska semesterfirare.

‘Efterfrågan på överkomliga brittiska helgdagar, särskilt korta pauser, är stark och växande, som våra rekordbokningar för 2016 har visat.

‘Sandy Balls har varit en familjeägt företagsledning med passion och känsla i nästan 100 år, så vi är mycket uppmärksamma på att behålla kärnan i vad som gör det till en så älskad semesterby.

‘Det är ett briljant läge med utmärkta vägförbindelser för att komma undan på semester relativt smärtfritt.

‘Byn är också prisbelönad, har vunnit utmärkelser för bevarande och förvaltning av de skogbevuxna områdena och floden, inklusive David Bellamy Conservation Gold Award (21 gånger) och Green Tourism Gold Award.

‘Sandy Balls kompletterar vår strategi att erbjuda vår befintliga Går Man Ner I Vikt kundbas med en rad olika olika typer av semester, för att undvika den kedjiga känslan hos våra stora konkurrenter.