Sanningen om Valentine

Sanningen om Valentine

Oavsett om du är en av de cyniker som tycker att Alla hjärtans dag är bara en Gå Ner I Vikt Snabbt semester som blivit uppenbarad av kort-, blomma- och smyckenindustrin, eller om du går allihopa med hjärtan och choklad, kan du bli förvånad över att lära dig hur mycket du spenderar som spenderar mest.

Enligt National Retail Federation firar bara cirka 55% av amerikanerna Alla hjärtans dag, men de som gör kommer att Går Man Ner I Vikt skal ut i genomsnitt 146,84 dollar, upp några dollar från förra årets genomsnitt på 142,31 dollar. Totalt väntas utgifterna för alla hjärtans dag bli 19,7 miljarder dollar i år.

Vad köper amerikanska lovebirds för pengarna? Blommor, prydnadssaker och godis spenderar naturligtvis 1,7 miljarder dollar bara på söta godisar också 4,5 miljarder dollar på romantiska middagar ute (vid White Castle till och med) och biljetter till filmer, shows eller andra attraktioner. Omkring en fjärdedel av de svarande säger att de ger upplevelser gåvor i år, och nästan hälften säger att de gillar att få en sådan gåva.

Drygt 90% av respondenterna köper Alla hjärtans daggåvor för sina betydande andra som spenderar cirka 12 miljarder dollar i processen, det är inte bara romantiska partners som känner kärleken på denna semester. Vi spenderar i genomsnitt på Gå Ner ett Kilo I Veckan knappt 28 dollar på kort, gåvor och andra uttryck för känslor för familjemedlemmar som barn och föräldrar, en annan ungefär $ 7 på barnlärare och klasskamrater, och nästan $ 6 var och en på medarbetare.

Läs nästa: 14 sätt att fira valentinsdag på det billigaste

Här ett tips: En undersökning från Discover visar att om någon berättar att du stör med en Alla hjärtans daggåva, bör du överväga hur bra du känner personen om du vill att detta ska bli ett litmusprov av ditt förhållande. Av de 75% av undersökta som svarade på att ta emot en gåva, säger bara ungefär ett kvartal att de menade det, medan ungefär hälften skulle vilja att deras partner skulle gå vidare och köpa dem någonting ändå. Medan den finner att amerikanerna kommer att spendera mindre på Alla hjärtans dag än NRF-undersökningen förutspådde, återspeglar den fortfarande många av samma känslor. I genomsnitt sa erbjudanden att vi spenderade 45 dollar på Alla hjärtans dag, nästan 20% jämfört med förra året, men att utgifterna är delade lika. Män är mer benägna att spänna än kvinnor och ensamstående personer, drygt hälften av dem som vunnit låta bli ouppkopplade hindra dem från att fira Alla hjärtans dag, kommer att spendera i genomsnitt 37 kronor på en natt ute, vilka singlar är fem procentpoäng mer sannolikt att göra på alla hjärtans dag än deras gifta motsvarigheter.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).