Santa Claus kommer tillbaka till stan för Kalamazoo Holiday Parade

Santa Claus kommer tillbaka till stan för Kalamazoo Holiday Parade

KALAMAZOO, MI Efter avslutning av vad som är kvar av deras Halloween godis, kommer barnen att byta ut sina spöklika kostymer för julklapp, slädklockor och mer godis som ska delas ut under Kalamazoo Holiday Parade den lördag Går Man Ner I Vikt den 11 november. De har fem jättar ballonger och Western Michigan University s Bronco Marching Band bland nästan 90 enheter som representerar lokala organisationer och företag. Det kommer speciellt hyllning till militära veteraner för att markera Veterans Day, och naturligtvis kommer Santa och Fru Claus att delta i parad.

Paraden, som presenterades av Maple Hill Auto Group, Gå Ner ett Kilo I Veckan har varit en samhällsstiftning i Kalamazoo Gå Ner I Vikt Snabbt sedan 1961. Den kommer att resa västerut på Lovell Street från Portage Street, norr om Park Street, öster om Michigan Avenue och söderut på Pitcher Street tillbaka till Lovell . En karta över rutten finns tillgänglig online.

Parkering är förbjuden längs vägen men kommer att vara tillgänglig i ramper, mycket och längs andra gator. Epic Center parkering rampen på södra och Lovell gatorna och Kalamazoo Mall parkering ramp på Portage Street kommer att vara öppet för inträde upp till 30 minuter före starten av paraden, men bilister kommer inte att kunna lämna ramparna under paraden .

Människor är inbjudna att rösta för sina favoritparedeltagare med hjälp av en text för att rösta funktion som kommer att förklaras i paradidebroschyren.