Santa kombinerar för att ljusna barnens ‘semester’

Santa kombinerar för att ljusna barnens ‘semester’

Fuqua Viktminskning Tabletter Elementary student Audrey Wheeler har ivrigt ouppfyllt en av flera presenter som hon fick på en fest torsdag, och till hennes glädje var det en ‘My Little Pony’ present.

‘Det är precis vad jag ville ha,’ sa hon, glatt över att Santa vet vad som var högt på sin jullista. Men det fanns mer, inklusive en ‘hemlig’ lösenordstidskrift.

Wheeler, en tredje grader, var en av 20 Fuqua-studenter som hade några av sina juldrömmar i uppfyllelse, tack vare Santa och en fest värd Terre Haute Kiwanis Club.

Varje år inbjuder klubben barn från en grundläggande titel 1-skola och behandlar dem till en julfest med julklapp, bilder med julklappar, presenter, julkulor och lunch. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller De fick också en strumpbyxa fylld med godis och andra saker, en färgbok och kritor, och i år gjorde Westminster Village invånare strykhattar för barnen. Varje barn tog också hem en släde.

Evenemanget ägde rum vid MCL Conference Center. Medan 20 barn deltog i festen, åtnjöt ytterligare sex, inklusive några syskon.

Kiwanis väljer en annan skola varje år, och skolrådgivaren väljer barn som mest behöver Santa och Kiwanerna. Detta är det 15: e året för programmet. Fuqua-barnen var i betyg K 3.

‘Barnen skriver brev till Santa, och sedan uppfyller Santa sina önskningar’, säger Dave Rogers, som står för årliga Kiwanis julfest. Rogers ‘fru Debbi, gör det mesta av shopping och Gå Ner I Vikt På En Vecka allt omslag.

Kiwanis använder pengar som det har höjt genom insamling för att arrangera festen och köpa de rikliga presenterna.

‘Vårt syfte och uppdrag är att tjäna barn i samhället och att göra samhället till en bättre plats’, sa Rogers. Att se leenden på barnens ansikten ‘gör allt det värt’.

Han kommer aldrig glömma kommentaren till en av barnen som deltog i festen för några år sedan. Barnet sa: ‘Du vet, herre, det här är den bästa julen någonsin.’

Varje barn fick flera presenter. Wheelers kollektion omfattade Hello Kitty och My Little Pony-föremål, armband, en båge för hennes hår och en Play Doh-gåva. ‘Jag fick alla sorters saker,’ sa hon, uppskattad. ‘Jag älskar det. Jag ville alltid ha ett lösenordstidskrift. ‘

Varje barn satt på julafton och Santa hade lite chatt med dem och frågade dem om de var bra hela året. Därefter hjälpte elvar från Terre Haute South Vigo High School Key Club att leverera gåvorna till barnet ‘ s bord.

Har du varit bra? Santa frågade Dontai ‘DJ’ Little, en dagis student. ‘Ja,’ svarade han.

Några av Little’s presenter omfattade ett Star Wars ‘Trouble’ -spel, en bärbar CD-radio, Matchbox-bilar och en Disney Planes-gitarr. ‘De är fantastiska,’ sa han när han rev bort en.

Kiwanis medlemmar stod vid och lade de öppnade skatterna i stora väskor som barnen kunde ta hem.

Bland de som deltog i festen var VCSC Superintendent Danny Tanoos. ‘Vi’ är väldigt välsignade denna årstid för att ha serviceorganisationer som Kiwanis Club som är villiga att gå upp och hjälpa våra barn ‘, säger han. Annars kan vissa barn inte ha julklappar.