Santa kommer ombord på CPR-semestertåg

Santa kommer ombord på CPR-semestertåg

Strax innan Gå Ner I Vikt Snabbt jul varje år sedan 1999 har den kanadensiska Stillahavsområdet skickat ett ljust inredd semestertåg över Kanada för att samla mat och pengar till lokala matbanker och att på semesterhushåll i järnvägsstäder.

Glödande med nästan 200 000 LED-lampor och bär Santa tillsammans med en trupp professionella underhållare, kommer Holiday Train 2005 att göra tre hållplatser i Toronto-området i helgen.

Om du vill Viktminskning Tabletter kombinera utomhusutställningen med en utväg från staden, gå Går Man Ner I Vikt österut till Bowmanville och skaffa en donation av kontant eller obestridlig mat. En CPR-besättning kastar snabbt upp ett prefab stadium vid dörren till en fraktbil med ljus och ett ljudsystem.

Paul Thurston, chef för HLR för offentlig affärer i Toronto, välkomnar alla, bland annat Clarington Mayor John Mutton och lokala ledamöter som är där för att få donationer till matbanken.

Celtic sångare Ennis-systrarna och country crooner Tracey Brown underhåller medan jultomten cirkulerar bland barnen. Utställarna reser i gamla tider privatbilar i slutet av godståget, uppvärmd och tänd av en dieselgenerator. Lokala artister deltar ibland vid olika stopp.

Sedan lanseringen i slutet av 1999 har HLR-jultåget samlat cirka 378 ton mat och tas i mer än 1,9 miljoner dollar för matbanker. Allt går till en matbank i samhället där den samlas in.