Santa konvent på taket Landing Reindeer Farm

Santa konvent på taket Landing Reindeer Farm

Schneider, som varit en jultomten i 16 år och till och med deltog i Midland Charles W. Howard Santa Claus School, sa att den här händelsen ger dem chansen att blanda sig med alla renar och se till att de är redo för flygning.

Han tillade att trots att det visade sig att det fanns flera Santas på gården var endast en av dem den sanna julen och det var gästens jobb att räkna ut vem. Alla andra Santas var egentligen bara hans hjälpare.

En gång hade Schneider pratat med två små tjejer, vilka var systrar och höll i händerna och frågade dem om en av dem visste vilken santa som var den riktiga? Den äldre hade på ett säkert sätt pekat på en Santa och sa, den med det längsta skägget. Min syster skulle inte veta. Hon är bara fyra.

Aldrich sa att dessa är professionella Santas som arbetar på köpcentra och olika evenemang, men de har sällan chansen att komma ihop. Innan säsongen börjar, kan de mötas på taket Landing, ta bilder med renen, interagera med barnen och dela nyheter med varandra om det nya leksaken. älskar att dela renet med allmänheten. Vissa människor inser inte att det finns verkligt ren. De tycker att det bara är en storybook varelse så att de är förvånad när vi berättar för dem att vi har den riktiga grejen.

Gilla det. Det är väldigt roligt, sade Lewis. älskar att se alla barn och alla renar. Claus, klappa renet eller titta på Dr Brenda Grettenberger utföra en hälsokontroll på Gå Ner ett Kilo I Veckan några av renarna.

Två av hennes patienter var sex månader gammal semester och ängel.

gillar verkligen kalvarna, eftersom de så aktiva och glada, sa Grettenberger. Gilla att springa efter varandra och de gillar att spela, vilket Gå Ner I Vikt Snabbt får mig att le.

Han sa det svårt att ta ett finger på vad den mest givande saken att vara en Santa.

jag, det är en chans att vara ett barn igen och dela det barnet som magi med inte bara barnen utan även föräldrarna, sade Eadie.

Linda MacGraw, eller fru Claus, från Muskegon sa att hon åtföljer sin man Tim, som varit en Santa i 10 år, och hjälper till med att interagera med barnen och baka bakverk.

De har värd danspartier för barn med särskilda behov i norra Ottawa County och de arbetade för nonprofit tågsystemet Coopersville och Marne Railway.

Santa MacGraw sade att ett ögonblick som står ut mot honom var en gång på expressetåget när två tjejer (en var 3 och en halv och den andra 2 år) hade bett dem om en babys syster.

Dock förklarade deras far att deras yngre syster hade fötts för tidigt och de ville att hon skulle komma hem.

Han sa också att han inte kunde garantera dem det.

gav dem en nallebjörn för sin babysöster, sa Santa MacGraw. vet inte vem som riva upp mest, jag eller deras pappa. Johns med hennes familj, sa hennes barn, 8-åriga Teddy och 6-åriga Lily Marie, tror att Går Man Ner I Vikt de redan har träffat den riktiga Santa.

Hon sa att de träffade honom på Cops Donuts och nu undrade hennes barn var Santa gömde släden. kanske på samma plats gömmer Rudolph den röda näsan ren.

Aldrich sa att renet och folket från gården kommer att delta i över 100 julevenemang på olika ställen över hela landet. parader, skolor, bibliotek och företagsfester.