Santa levererar kol till Walmart i protest mot Holiday Pay Policy

Santa levererar kol till Walmart i protest mot Holiday Pay Policy

BENTONVILLE (KFSM) Några Santa levererade kol till Walmart Home Office onsdagen den 13 december för att protestera mot bolagets semesterpolis.

Att göra förändringar hos Walmart kräver att företaget tar tillbaka semesterloven som eliminerades 2016, enligt ett pressmeddelande från gruppen.

Walmart kommer att vara öppen på semester och Walmart anställda kommer inte att kunna tillbringa semestern med sina Går Man Ner I Vikt Viktminskning Tabletter familjer, då Walmart ska ta tillbaka Gå Ner ett Kilo I Veckan semesterlön, sade protester James Collins.

Protestet är en serie åtgärder där arbetare i 13 städer är värd för strejkhändelser. Santa vill kräva att Walmart återställer semesterloven eller Santa kommer att förbli strejk.

Walmart släppte följande uttalande med avseende på protesten:

‘Walmarts Paid Time Off-program är utformat för att ge intressenter mer stabilitet i sina liv, säger kommunikationschef Erica Jones. full- och deltidsanställda får en betald dag för varje Walmart-semester och det är viktigt att våra människor har kontroll och flexibilitet för att bestämma hur de använder den extra betalda tiden. I slutet av året kan timliga medarbetare rulla över oanvända PTO och kan betala ut resten att använda som de vill. ‘