Santa medföljer gratis helgdag till Dogwood Park

Santa medföljer gratis helgdag till Dogwood Park

COOKEVILLE I år markerar en ny julklapp i Cookeville: Jul i parken vid Dogwood Park, med ett julgran i samhället, synkroniserad ljusutställning och evenemang för hela familjen.

Fontänen i Dogwood Park har blivit en ikon i staden. Under de varmare månaderna drar det folkmassor att plaska och spela i sina interaktiva jets, familjer samlas runt för picknick och fotografer böjer sina färdigheter att fånga de växlande lamporna när natten faller.

Under denna högsäsong har samhället en ny anledning att komma och beundra fontänen, eftersom den har förvandlats till ett 30 fot Gå Ner ett Kilo I Veckan julgran med tusentals LED-lampor, vackra dekorationer och en fem fot lång 3 D-toppare.

Staden samarbetade med Extreme Lightscapes, ett Texas-baserat Gå Ner I Vikt Snabbt företag, för att designa och bygga trädet och en ljusskärm synkroniserad med musik, först bygga en metallram runt stenen fontänstrukturen.

När metallramen var på plats fästes lätta paneler av grönska runt ramen.

En sändare, högtalare och ett komplicerat elektroniskt system installerades också, eftersom arborna bakom fontänen tändes och lindades med grönska.

Den 6 december samlades tusentals invånare i Går Man Ner I Vikt parken för en trädbelysningsceremoni och en möjlighet att få en första titt på ljusshowen.