Santa Paws och jul

Santa Paws och jul

BARK! Var har tiden gått? Jag kan inte tro det är Holiday Season redan! De dekorerade Gå Ner I Vikt Snabbt träd, Santa Paws, er, Claus, presenterna, maten, godisarna, all pawsome musik och utemöblerna. VÄFT!!

Min första jul med människor var pawsitively pawsome! Jag hade aldrig sett snö, julgranar eller några gåvor som dem som min människa gav mig. Oförstörbara leksaker som varade i 10 minuter, läckra godis, en ny krage och en ny koppel! Barkingly glömmer jag aldrig den galna stora musen som hoppar ut ur en låda som alla var dekorerade med omsorg på grannens gård. Min människa gjorde allt han kunde för att hindra mig från att attackera den eller kissa på den.

Älskar du hundar och katter? Eller, en utan den andra är tillåten. Men du älskar att läsa en kolumn skriven av en pawfect hund menar du inte att du också kan älska katter. Om du älskar en eller annan, varför inte spela Santa Paws till dessa pawsome valpar eller katter!

Jag var en bit av en Santa Paws med alla mina pawsome vänner som volontär på de räddar vi stöder genom att fråga dem om en Christmas Wish List! Här är vad några vänner sa!

Mina älsklingar på PetConnect Rescue sa att deras önskelista inkluderar: Valpkrafter, Martingale / No slip collars, Hund- och kattbäddar (försiktigt används är bra), Svart tråd, hopfällbara hundkasser, hund- och kattleksaker, koppar, Kitty kull, loppor och kryssförebyggande medel, hundmat, valpmat, kattmat och kattmat.

Min pawsome-vän Dan Dame vid Mid Atlantic Atlantic Great Dane Rescue League har på sin Gå Ner I Vikt Snabbt önskelista extra stora krage, 6 fotlinor, loppmarkörsförhindrande, hundsängar för fostersna i kenneln (kan användas nytt eller försiktigt) och kontantdonationer som alltid uppskattas.

Den pawsitively pawsome Miss Ashley på Operation Paws for Homes delade sin önskelista på 25 dollar gaskort för att hjälpa till med transportkostnader och föremål listade på Amazon Wish List. För att spela Santa Paws kan objekt från Amazon-listan skickas till räddningstjänsten. är för människor att sponsra hundar. Sponsring av en hund innebär ekonomiskt stöd till en rädd Labrador. Du har möjlighet att hjälpa till med sjukvårdskostnader och hitta ett hem i ett fosterhus.

Min vän ‘Fröken C’ förde med en riktigt cool kattunge för att du ska träffas! Jennings. Titta på det ansiktet!

På tre och en halv månader är han en karaktär som lever upp i sitt fosterhem! Den här killen har en söt disposition och en jättemycket stor spridmotor!

En lekfull fella som älskar hoppleksaker, Jennings tycker om att Går Man Ner I Vikt klättra upp kattträd, grovt boende med sina kattungepar och ta en snooze en väl avrundad kille, jag säger!

Jennings är en ungare, så han behöver en adopter som kommer hemma större delen av dagen eller kommer att anta en annan kattunge samtidigt. Arbetsplats sexuella trakasserier investigationCounty föreslår 2,5 cent fastighetsskatt ökning