Santa rider igen

Santa rider igen

Sirens svänger av i avståndet. På någon annan Gå Ner I Vikt Snabbt dag hörde man det här och kände sig orolig, kanske skickade en snabb bön för dem som väntade på det ljudet. Men under högsäsong kan en brandmotorens buggar också betyda att de lokala barnen snart kommer att få en älskad, godisflöjande besökare.

Falls Church Church Volunteer Fire Department med sponsring av WINN Design + Build, Clare Don’s Beach Shack och Kids First Swim School arbetar för att föra jultomten till samhället och meddelar sitt schema och rutt för vad de ‘dubbar deras’ Santamobile .’ Från och med fredagen den 15 december och fortsätter till lördag den Viktminskning Tabletter 23 december, ser den festligt prydda Santamobile Santa och hans älvor parad genom varje stadsdel av Falls of the Falls kyrka som driver en brandbil och delar ut godisrottor och broschyrer om brandsäkerhet .

Varje resa är tre timmar lång, och i händelse av dåligt väder måste ‘Santamobile’ stanna kvar i garaget för natten tills han kan klara det på alla de fina killarna och flickorna i Falls Church. Se nedan för schemat, men kom ihåg att det kan komma att ändras:

15 december: Söder om W. Broad Street i St. James Cemetery och Virginia Forest stadsdelar upp till och med Seaton Lane och S. Oak söder om Tripps Run Bridge.

16 december: Norr om W. Broad Street inklusive Little Falls Street.

17 december: Söder om W. Broad Street i Tyler Gardens neighborhood och Virginia Forest kvarter söder om Seaton Lane; inkluderar också gator norr om Tripps Run Bridge (Hillier, S. Oak, Lee, Rees, Chanel).

18 december: The Little Falls grannskap, och gator öster om Washington Street inklusive Madison Park och Går Man Ner I Vikt Whittier Park stadsdelar. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning