Santa Train kommer till stan

Santa Train kommer till stan

Gör dig redo för Santa Train.

Tåg har länge varit en del av semesterperioden, oavsett om det är ett leksakståg som cirklar under ett dekorerat julgran eller ett riktigt 150 ton tåg som ger sina nära och kära hem för att fira semestern med familjen.

På lördag den 12 december, Virginia Railway Express (VRE), Virginia Commuter Rail Service, tillsammans med Operation Lifesaver, fortsätter traditionen genom att vara värd för Santa, Mrs. Claus och Santa’s Gå Ner I Vikt Snabbt Piller helpers på den nittonde årliga ‘ VRE Santa Train. ‘

När du går ombord på tåget kommer deltagande familjer att behandlas på en kort tågresa. Under resan kommer Santa och Fru Claus att gå Gå Ner ett Kilo I Veckan igenom tåget för att träffa, hälsa och dela ut godisrottor. Hjälpare älvar kommer också att passera Operation Lifesaver järnvägs säkerhetsinformation och carolers kommer att se till att alla ombord kommer in i semesterandan.

‘Det finns något Viktminskning Tabletter om semesterperioden som tycks framkalla en särskild förälskelse för tåg och järnvägar, och vi strävar efter att hålla den anden andan vid liv. Vi hoppas att våra vanliga passagerare och de som aldrig har varit på våra tåg kommer att gå med på vad som alltid är en rolig och familjeutflykt för både barn och vuxna. Dessutom hoppas vi att utbilda alla om vikten av att vara säkra på tåg ‘, säger Doug Allen, VREs verkställande direktör.

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning