Santaland dagböcker

Santaland dagböcker

För två på varandra följande kristmer i början av 1990-talet var han en julälv i Santaland i den berömda New York-varuhuset, Macy’s. Dessa är hilariska utdrag ur hans dagböcker vid den tiden.

‘Min kostym är grön. Jag har mossfärgade sammetbyxor, en smaragd smock och ett strumpbyxa dekorerat med spanglar. Det här är min arbetsform. Mitt elva namn är Crumpet, och jag fick välja det själv, vilket är något. ‘

Santaland Diaries berättade Davids skrivelse till Amerika och Världens uppmärksamhet. Han Går Man Ner I Vikt har inte läst dem högt i nästan tjugo år Viktminskning Tabletter men har kommit överens om att läsa dem en gång till för BBC Radio 4.

Den ursprungliga inspelningen av historien, gjord för Morning Edition på USA: s National Public Radio (NPR), har skett varje jul sedan den första sändningen. Viktminskning Tabletter En mycket kortfattad version spelades också in av David för Radio 4 1996.

En Giddy Go-produktion för BBC Radio 4. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs om vårt förhållningssätt till extern länkning.