Sara Sampaio säger farväl till Thailand semester på Instagram

Sara Sampaio säger farväl till Thailand semester på Instagram

När hon inte stalkar ner Viktminskning Tabletter på Victoria Secret Runway Show i Kina, slutar Sara Sampaio göra vad hon bäst ställer i skimpiga bikinier på de mest glamorösa platserna.

I hennes senaste inlägg bär hon i Thailand öarna en vit texturerad bikini uppsättning av det australiensiska varumärket Triangl.

Trenden med höga benbikinibotten trivs säkert när som helst snart med modellen som rockar en så bra. Vi älskar de där ute, risqu bottoms parade med denna smocked effekt stil gröda toppen som helt enkelt visar obehindrat av kroppen. och solbränna!

Du kan fortfarande köpa den här uppsättningen på den officiella Triangl-webbplatsen, klicka på höger.

Alternativt kan du handla våra online-favoriter som har en liknande stil från Solid Striped, Forever 21 och andra märken.

Rolig i solen: Modellen, 26, visade upp sin tvättbräda abs i en koboltblå bikini som föreslog en smoldering av självhäft från sitt hotellrum. i hennes strumpor

Vid sidan av snap skrev den portugisiska skönheten: ‘Turkiet dag i Thailand.’

Victoria ‘s Secret Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Angel ändrade sig senare till en ljusblå tvåbit som hon poserade för en smoldering av selfie från sitt hotellrum.

Sara spenderade Thanksgiving-kvällen och njöt av en överdådig ‘friendsgiving’ -måltid med en grupp kamrater, som skickade olika Instagram-berättelser som gruppen satt vid ett långt bord satt under ett vackert tak av feeljus.

Det har varit en upptagen vecka för modellen efter att hon tillbringade måndag gungad banan på theVictoria s Secret Fashion Show, som hölls i Shanghai, Kina, för första gången.

Sara gjorde sin show debut tillbaka 2013 i New York City, och har dykt upp i presentationen varje år Viktminskning Tabletter sedan.

Skönheten avslöjade att hon tvingade sig att skära ner på sin favoritmat, samt att hon tränade tre gånger i veckan för att se till att hennes kropp var i topp skick för showen.

När hon talade till Redigera sa hon: ‘Jag brukade kunna äta vad jag ville, men nu måste jag vara mer försiktig.

‘Jag skulle äta en burgare och pizza och pannkakor varje dag om jag kunde. Jag vann inte att äta någonting, men jag försöker äta renare.’

Modellen fungerar också två till tre gånger i veckan för att hålla sig passform och tonad, blanda toning klasser och Pilates med körningar och personliga träningssessioner för att hålla sig intresserad.

Änglarna använder också sin erfarenhet framför kameran för att se till att de ser så bra ut som möjligt när de går på banan, men hon insisterade på att det är en illusion.

Sara fortsatte: ‘Människor måste inse att modellerna får [professionellt] hår och smink, otroligt ljus och vi vet hur vi ska utgöra.

‘Jag har jobbat i nästan 10 år så jag vet hur min kropp ser bra ut ur olika vinklar. Men jag ser inte ut i det verkliga livet. ‘

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappan i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj timmars ultimatum Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör vid 76 års ålder Moment regeringshack Corbyn svar på maj uttalande Stephen Hawking talar om en kort historia av tiden 1992 Moment Maria Lebedeva är upptagen i en hemsk bilkrasch Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Arbetskommitténs ledamöter runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Studerande som grät krokodiltårar bekänner att döda. Mamma älskling: Oklahoma kvinna, 45, som gifte sig med henne. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemliga agent. VINTER! Snövarning för London och. MEST LÄS NYHETER Föregående.