Droner kommer att tända semester på Disney från november

Droner kommer att tända semester på Disney från november

Trehundra droner kommer att tända himlen över Walt Disney World i en ny julklapp kallad Starbright Holidays.

UPPDATERING: Disney meddelade att dronshowen kommer att springa två gånger per natt från och med den 20 november till den 8 januari enligt den officiella Disney Parks Blog.

Twinkling i flera färger medan klassiska semesterlåtar ger en bakgrund, de batteridrivna dronorna ett samarbete med Intel utgör semesterinspirerade bilder, som en duva som symboliserar fred eller en grön spiral som ser ut som ett julgran.

Fem minuters produktion på Disney Springs är den första showen drone prestanda av denna skala i USA. Utställningen kommer att äga rum ovanför vattnet som skiljer shopping- och underhållningskomplexet från orten Saratoga Springs-området.

Disney söker patenter för en unik ny säkerhetsfunktion för sina luftdriven ljusdisplayer, enligt en ny patentansökan inlämnad torsdag av Disney Enterprises. Vi är glada över förmågan ‘, säger Alfredo Ayala, som arbetar med Imagineeringens R-armé.’ Vi talar bara om 300 droner. Men vad betyder det för framtiden. Public debut av Intel Shooting Star drone. utformade det obemannade luftfartyget specifikt för underhållning, såsom festivaler, luft och ljus visar.

Intel Shooting Star drone är konstruerad för att vara lätt, och består av en Styrofoam kropp och plast. Det väger in vid 280 gram, eller mindre än vikten av en volleyboll. Enheten är inte så bred över som den genomsnittliga människan.

Dronorna i ‘Starbright’ -programmet är utrustade med fyra LED-lampor som kan skapa mer än 4 miljarder färgkombinationer. Några ögonblick efter att musiken hade slutat och dronorna blev mörk onsdagskväll blev dronorna röda och kunde ses tillbaka till utgångspunkten.

Spotters hade upptäckt en helikopter inom synhåll.

‘När de såg helikoptern, gjorde piloten uppmaningen att göra dem röda för att se till att de sågs’, säger Josh Weldon, vice vd för Intel.

Dronorna kan flyga i 20 minuter och får FAA att flyga så högt som 400 meter, höjden enheterna sågs på onsdag. FAA-tillståndet kom förra veckan i ett fyraårigt avstående.

Alla 300 droner styrs av en dator, sade tjänstemän. En 30 fot med 30 fot sektion av parkeringsplatsen nära Cirque du Soleil teater är där dronorna kommer ifrån, sade Pyczynski.

‘Det är där vi faktiskt inte bara har 300 dronor. Vi har 700 droner. Vi har två flottor där, säger han.

‘Men om du tittar på mognaden av våra fyrverkerier, eller visar vår projicering på våra majestätiska slott runt om i världen, eller lasrar eller något annat. Vi är väldigt glada att se hur vi kan använda dessa i framtiden som ett annat medium av berättande, ‘sa han.