Drunken chaufför i Herald Square Crash var ex

Drunken chaufför i Herald Square Crash var ex

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Torsdagen den 11 december 2014, 13:01

En fransk turist som drabbades av en anklagad drunken chaufför på Herald Square säger att kvinnan bakom ratten reeked av sprit och polisen säger att de hittat ett sprickrör i hennes väska.

‘Jag såg bilen kom upp snabbt,’ sa Isabel Tootedjlapu, 26, på torsdagen. ‘Det var upp på trottoaren. Det slog alla på trottoaren och gick in i glaset.’

En av de två australiensiska systrarna som slogs av Silver Mustang-konvertibeln, som drivs av Stella Mednik, var fångad under bilen och grät för hjälp. Mednik, en inskränkt invandringsadvokat, klättrade ut bakom krockkudden och talade kallt till Tootedjlapu.

‘När hon pratade med mig sa hon,’ Jag mår bra, ‘återkallade den franska kvinnan, som var på en shoppingbonad när han besökte en moster i Brooklyn.’ Jag luktade alkohol. ‘

Stella Mednik var bakom ratten när en bil när den på en farlig sprit drevs genom Herald Square, sa poliser. (John Roca för New York Daily News) Den skadade bilen stannade kvar på W. 35th St. på torsdag eftermiddag. (John Roca för New York Daily News) Polisen svarade på kraschplatsen onsdag natt i Midtown. Onsdag.

Stella Mednik är 2002 års examen från Brooklyn Law School (Stella Mednik / via Facebook) Stella Mednik var bakom Ford Mustangs hjul som gick ut på trottoaren på W. 34th St. och slog fotgängare, sa poliser. (Stella Mednik / via Facebook)

Stella Mednik, 2002 års examen från Brooklyn Law School, var bakom Ford Mustangs hjul som gick ut på trottoaren på W. 34th St. och slog fotgängare, sa poliser.

Brooklyniten körde med en kompis när hon plöjde in i en SUV, en gul cab och sedan showcase fönstret för Forever 21 på W. 34th St.

Hon var skyldig att fly av olycksplatsen och köra med en uppehållstillstånd. Förutom de tre turisterna, drabbades två New Yorkers också av den runaway bilen.

Mednik, en examen från Brooklyn Law School 2002, hade sin laglicens avbruten i maj 2011 efter att ha blandat affärs- och personliga medel vid flera tillfällen.

Stella Mednik anklagades för att flyga scenen för en olycka och kör med en upphängd licens. Cops säger att hon också var över den lagliga blodalkoholnivån. (Stella Mednik / via Facebook) Stella Mednik, 34, Brooklyn, förlorade sin laglicens 2011 över felplacerade medel. (Stella Mednik / via Facebook)

Stella Mednik anklagades för att flyga scenen för en olycka och kör med en upphängd licens. Cops säger att hon också var över den lagliga blodalkoholnivån.

På hennes LinkedIn-sida säger Mednik att hon tycker om att hjälpa människor att komma ur tuffa fläckar.

‘Mitt mål i livet är att hjälpa människor att komma ur situationer som de känner att de inte har någon väg ut’, skrev hon och tillade att hon trivs med invandrare och kan ‘lätta på påfrestningen’ på människor som möter invandringsproblem.

‘Jag kan vara en sarkastisk bh på denna sida, men jag älskar människor och får dem resultat,’ sa hon.

Vittnen beskrev en hårdnande scen där fyra kroppar skickades flyga genom luften och en kvinna var fast under bilen hennes kropp som drivs genom glasfönstret och benen under bilen.