Du kan köpa julmagnethattar för att förse din familj

Du kan köpa julmagnethattar för att förse din familj

Om juletiden innebär att ‘aggressivt knyta en mycket älskad semester till en viss politisk ideologi’, säg det högt och stolt med denna hatt. Visst, julen firas av ett brett utbud av människor oavsett politisk orientering, men det betyder inte att du inte kan använda den som en cudgel för att slå folk över huvudet med!

‘Gör julen bra igen!’ säger GOP Twitter-kontot, med en länk där du kan köpa $ 45 värd hatt. Tyvärr är akronymet för Make Christmas Great Again MCGA, som när det uttalas låter som namnet på någon mörk demonisk enhet, ‘Mk’ gah. ‘Så hattarna klibbar med standarden’ MAGA ‘. Vad måste amerikanska exceptionella åtgärder göra med jul, precis? Det började allt när Santa (som är amerikansk) och Jesus (även amerikan) gick ihop med Ronald Reagan för att krossa den kommunistiska elfupproret, som ville ‘unionisera.’ Den goda olen ‘US of A bombades skiten ur elftown och det är historien om den första julen. Ho ho ho!

Prenumerera på vår YouTube-kanal och kolla på varför rätten är så oärlig om amerikansk historia Några nyheter (tacksägelse, fotboll) och titta på andra videor du inte ser på webbplatsen!