Du är katten och jag är musen

Du är katten och jag är musen

Det här är 9 veckors borta människor så det borde ge dig gott om tid att justera dina scheman ordentligt. Det verkar som om någon har en hemlig beundrare. Jag blev ledsen och cranky men ser fram emot att gå till Knife House. Pirat och jag började dagen genom att gå på livsmedelsbutiker och när vi kom tillbaka, istället för att bara sätta allt ifrån, rev jag i köket för att skryta och nu är det IMMAKULERA. Det kändes bra. Nu är mitt kök ett ställe jag kan njuta av att vara med. Men det är inte ens det bästa: min pojkvän, som jag älskar, köpte mig ett träd för att jag hade ett träd förra året och min EX var jerk off. Han satte upp trädet och täckte det i vackra ljus, skalle, pumpor, monster och godisrottor. Jag älskar mitt träd. Han sa att vi kunde sova på soffan på X Mas om jag bara ville vara nära den. Vi låg på soffan och beundrade det och för en delad sekund, jag men det här är en av de ögonblick där allt är perfekt.

Sedan förgifte jag honom. Det var en olycka. Jag gjorde honom en smörgås med dålig Miracle Whip. Han ville inte sova, äta, rita, flytta, ingenting. Han var ute av det och bestämde sig för att ta en dusch. Lyckligtvis kastade han allt han hade ut ur magen under duschning. Jag kände mig fruktansvärd (jag upptäckte att mayo var dålig förrän efter det här) men när han var klar sa han att jag kände mig mycket bättre. Jag går med dig ikväll. Så vi gick bort till Hi Fi men Heavy Metal Karaoke avbröts på grund av lite lama rumpa. Vi åkte till 80-talet natten tidigt och hade öl som platsen fyllde verkligen, var den största baren natten på året och alla. Jag gillar att dansa med honom. Jag frågar aldrig honom att dansa för att jag brukade dansa med Brodie och, väl, han frågade mig aldrig heller. Men vi dansade och det var trevligt. Meghan var i toppform, väldigt väldigt roligt. Och min vän Tony Rocky Horror var där också. Hon behöver en denimjacka. Bla bla. Det hjälpte men jag ville fortfarande gå. Jag ville vara med honom men jag hade familjen saker att göra och avstånd gjorde det omöjligt. Det var okej. Ingenting för spännande. Min syster var en stor ryck, per vanligt. Och min kusin var så söt med honom. Det var nötter. Min mamma berättade för mig att inte få några idéer, som jag inte planerar på. Jag är inte en ‘idé’ person. Så jag saktade ut det så mycket jag kunde och gjorde en trevlig tyst utgång.

En gång på kniven blev jag helt avslappnad. Jag satte på några jeans och satt i sin favoritstol och bara helt avlindad. Hans hus såg riktigt bra ut och allt luktade bra. Det var en trevlig känsla. Vågar jag säga, en ‘vuxen upp’ känsla, att ha någon annanstans att gå och en egen händelse. Och den bästa delen var pirat visade sig. Maten var fenomenal. Jag menar, jag hade sekunder, vilket jag sällan gör. Det var bättre än min mormor och jag håller hennes mat i högsta hälsningar. Jag var en glad person igår kväll för den första Thanksgiving på länge. Även om mina pies inte visade sig som verkligen stelnade mitt öde att se som de var frysta pajer. Vi måste ha glass istället som i mina ögon var mycket bättre.

SKRIVA DET ALLA UPP

Ikväll kommer jag att se hur om nr, Comix och Bob Carpenter-bandet på Pit Cleveland. Jag tycker att det är ett bra sätt att paketera upp semesteret. I morgon är min kusinbröllop och jag hör att favoriserar och ganska jävla swanky. Kniv är mitt datum sedan jag frågade honom innan pirat och jag var ett föremål och även när vi var jobbar han lördagar och behöver pengar. Jag har ett projekt att göra för Meg Dog för att tjäna mig lite X-pengar så jag får bättre lokomotiv och går igång. Ha en bra helg alla.

Åh, förresten, Meghan blogg gjorde att jag vill döda mig själv idag.

27 november 2002 9: 36a

Jag önskar att jag sov. Pirat sover men jag kan bara tycka att det händer för mig själv. Jag är snygg och nysnös och hostar och min näsa kommer inte sluta springa. Jag hatar att ha jävla förkylningar. Jag förnekar verkligen det absolut. Jag ville sova så länge som möjligt eftersom jag planerade en stor dag ikväll. Mitt gäng träffas på Hi Fi för Heavy Metal Karaoke (Meg Dog vill att jag ska sjunga men det kommer inte att hända. Men Tony kommer sjunga och det blir spännande. Jag kommer noga att kissa mina byxor. när jag hörde om de ena dollardragen) följt av en någonsin spännande 80s-natt (som jag inte har varit på sedan Meg och jag såg ut efter att ha sett en David Blaine special på TV). Punkt är, jag önskar att jag sov. Jag måste planera en tupplur någon gång idag.

Craziness börjar idag, mina vänner. Det låter som himmel mot mig. Jag älskar paj.

Jag antar att jag ska försöka lägga mig igen. Jag får alla saker och woozy. Lycklig Turkadag alla.

25 november 2002 2: 06p

Om någon undrar vem Margaret Johanssen är, kan de fortsätta undra på att jag inte har någon bra idé. Jag har precis gjort upp det. Det lät bra för mig då. Det låter fortfarande bra för mig. Den har vad de kallar ‘en ring’.

Jag är i ett humör idag men jag tror att det hela kommer att lösas i morgon eftersom det inte bara är Gimore Girls dag, men Brodie och jag kommer till men några nya duds för att jag ska bära till bröllopet i helgen och pirat och jag kommer till fyll i skåp och kylskåp. Jag gillar att handla. Jag gillar nya saker. Jag gillar att ha mat i huset. Jag har haft soppa i veckor.