Dubai Holiday On Self

Dubai Holiday On Self

ARTIKELREPRINTNING ÄR TILLGÄNGLIG

Med över 5,8 miljoner besökare år 2005 och beläggningsgraden över 83% Dubai är snabbt på att bli en av världens främsta turistmål i världen med turistverksamhet som når oöverträffade nivåer.

Dubai är en kosmopolitisk stad med en befolkning på över 1 miljon som erbjuder en underbar smak av Arabien, som kombinerar en del av världens mest spännande turisters utveckling i en distinkt blandning av modern stad och öken. Där kan du tillbringa en semester som kombinerar sanddyner och Mellanöstern kultur med fantastiska höghus hotell med utsikt över orörda stränder och de turkiska vattnen i Persiska viken?

Dubai är också ett shoppers paradis. Den lilla emiratet är en tullfri zon och under sin Shopping Festival kommer två miljoner besökare att leta efter rabatter på guld, elektronik, kläder och persiska mattor.

Dubai har ett subtropiskt torrt klimat och vädret är soligt ganska stort hela året Dubai har upplevt totalt 4 dagar regn under 2005!

Med tanke på alla ovanstående skäl och att undanröja många andra är det tydligt att resebranschen, därmed de lokala boendeföretagen rider den största vågen av deras liv, i själva verket i många fall begäran om semesterboende som övertaget utbudet och det är inte bryta nyheter för frekventa resenärer att höra att hotellen är fullbokade och kan erbjuda endast de dyraste sviterna (vad som helst kvar).

Det finns ett brett utbud av boende i Dubai, allt från hotell, hotelllägenheter och privata villor eller lägenheter till mer exklusiva retreater. Att hyra en lägenhet kan vara ett billigare alternativ då du bor på hotell, speciellt om du tänker stanna i Dubai längre än den vanliga paketresor eller om du är en stor grupp eller helt enkelt vill ha större flexibilitet och privatliv, är det senaste alternativet det mest eftertraktade under de senaste dagarna.

Ett av de mest populära områdena i Dubai är Dubai Marina, som skapar en otroligt inspirerande stad inom en stad som glädjer invånarna med sin kosmopolitiska, fridfulla atmosfär och unik, uppfriskande livsstil. Dubai Marina är den plats där människor möts, skrattar, lever och njuter av livet fullt ut, alltid levande, med den glittrande Marina i sitt hjärta.

Att boka ett hotell i Dubai Marina är oåtkomligt för många resenärer som hellre spenderar sin budget på shopping och matsal. Därför kan hyra en självhushålls lägenhet i Dubai Marina eller en självhushåll villa på den världsberömda Palm Island vara en mycket billigare alternativ, billigare, bekvämare och mer spännande.

Det finns många villor och lägenheter tillgängliga för korttidsuthyrning på självhushåll och kan tillgodose minst 1 gäst till så mycket som 15 gäster beroende på antalet tillgängliga sovrum.

När du planerar att boka en semesterlägenhet eller villa i Dubai på självhushåll, är det nödvändigt att noga välja rätt fastighetsmäklare att hantera.

Den mest rekommenderade skulle säkert vara de som faktiskt är baserade i Dubai som kan garantera dig fullständig hjälp på 24 timmar. Det är verkligen den kvalitet som är viktigt när du väljer ditt fritidshus i Dubai, ja du kan spendera lite extra pengar men i slutändan kommer det att betala sig.

Vissa fastigheter är utrustade med alla bekvämligheter, från brödbrödroden till vattenkokaren, från kaffebryggaren till mikrovågsugnen och inkluderar även två gånger per vecka hushållande service, färska handdukar, färskt lakan, miniatyrschampo och duschgel etc. några andra egenskaper Det som stämmer överens, eftersom en bra affär kan bli en dålig överraskning minst sagt och du kan uppleva problem som felaktig luftkonditionering, brist på bestick eller porslin eller matlagningspannor eller brist på vattentryck, dålig hygien och listan kan gå vidare och vidare till en punkt där din semester kan bli äventyras.

Professionella byråer underhåller och kontrollerar fastigheterna regelbundet förutom att leverera bekvämligheter och tillbehör till en nivå som kan mötas och i vissa fall gå utöver standarden på ett 5-stjärnigt hotell. När du bokar en självhushålls lägenhet eller villa finns det få frågor som du kanske vill fråga, till exempel:

Hur långt och var ligger närmaste sjukhus? Har fastigheten en telefonlinje för att ringa utgående samtal vid nödsituationer? Kommer du att vänta vid din ankomst tidigt på morgonen och kommer du att eskorteras och kontrolleras i din lägenhet av professionell och engelsktalande personal? Kommer du hitta första handens matvaror i kylskåpet vid din ankomst? Hur långt är närmaste mataffär? Hur långt är närmaste apotek? Hur långt är närmaste restaurang eller kafé? Är räkningarna inkluderade i hyran? Finns det ett hus att hålla service? Finns det ett underhållsnummer som du kan ringa om det var nödvändigt? Kommer du att kunna ta emot internationella samtal från dina nära och kära? Hur långt är stranden? Hur långt är närmaste köpcentrum? Är området fullt utvecklat eller är det fortfarande under konstruktion? Hur bullrigt eller ganska är det och har fönstren dubbla rutor för att tjäna detta syfte? Är taxibilar lätt tillgängliga? Etc etc.

I slutändan kommer allt till erfarenhet och professionalism

Det finns många företag över internet som erbjuder semesterbostäder runt om i världen vilket är en stor fördel eftersom det håller tävlingen vid liv och priserna överkomliga men var alltid försiktig och gör dina läxor innan du gör ditt slutgiltiga val, i slutet av dagen är det ‘ s din semester på linjen.

Du kan skriva ut den här artikeln gratis på din webbplats. Om du gör det håller du med om att hålla alla texter och hyperlänkar oförändrade. Del 2: Tips för hyresvärdar

Efter min artikel i förra veckan ‘Tips för hyresgäster’, skulle jag i det här numret vilja täcka några intressanta riktlinjer för de Dubai-hyresvärdar som äventyrar Short Term Rental-verksamheten.

Topp 3 attraktioner på din Dubai Holiday

Dubai är en stad byggd för turism året runt med utmärkta hotell, orter, shopping och platser att besöka. I denna artikel läser du lite om de tre bästa attraktionerna som du kan besöka på din Dubai-semester.

Dubai lägenheter att hyra på självhushållsunderlag Del 1 Tips för hyresgäster

Med över 5,8 miljoner besökare år 2005 och beläggningsgraden över 83% Dubai är snabbt på att bli en av världens främsta turistmål i världen med turistverksamhet som når oöverträffade nivåer.