Dubbel eliminering på ‘MasterChef Canada’

Dubbel eliminering på ‘MasterChef Canada’

Första saker först för MasterChef Canada fans.

Introducerad som att ha sitt jobb, före en perfekt stormkatastrof av en show (dåligt skurat finger, ostkaka som fastnade på pannan, en gingerfläsksteg som avskedades som intetsägande), berättar MacDonald oss ​​att hennes skolbräda skar henne en paus.

vet vad det ska smaka på, men det fungerade ut på natten för showen. Hennes gäster tror dock vad de smakade. Många bilder gick ut på Instagram. det var tårar. från Cape Breton och vi är överallt och vi klibbar som lim. Jag ringde från människor nästan hela landet i går kväll och några av dem ropade.

Tänk om! Leung svarade.

Det dramatiska ögonblicket spelades i varje promo för episoden.

tror det var motiverat, säger McKenna. säg han en kock, men han berättar hur det är. Och jag är en rak shooter så. Jag är helt bra med det. Han var bra nog att berätta för mig. Jag gjorde var jag blandade ett ägg i riset och det satt. Det höll ihop, sa McKenna. gjort det förut men med tiden kollar gjorde jag det för tidigt och jag sköt mig själv i foten. När jag pläterade visste jag att riset var för klibbigt, det skulle ställa för hårt. blev också förvånad över att hon var utvald för immunitet av ex CFLer Jon Hameister Ries, som vann mystery box-utmaningen och fick möjlighet att ta bort två medkonkurrenter från elimineringsrundan. tävlande, entreprenör David Jorge och tandhygienist Jennifer Innis.

hade en bra rapport med Jon, sa McKenna. Som jag sa på showen letade jag inte efter en handout. Jag lagar lite Även om det leder till min undergång. MacDonald, McKenna lagde också söndag till hans avgång från showen på en mycket större skala. gjorde en middag för 46 personer. Jag kokade i 10 timmar.

fortfarande bartending, men jag fick denna galenskap. Jag lagar mat som en person. sade att hans meny söndag var mer vägledande för vad som skulle finnas tillgängligt på hans drömmat lastbil i St John’s än vad tittarna fick se på MasterChef Canada.

Jag gjorde (söndag) är ett perfekt exempel på min stil Tre Little Pigs smörgås, fänkål crusted fläsk mage, senap och kummin crusted skinka och drog fläsk på en hemlagad fläsk magen våffel.