Duluthians väger in på ‘ful’ semester trend

Duluthians väger in på ‘ful’ semester trend

HomenewsHeadlinesBygones för 15 mars 2018Text av regeringens Dayton slutliga tillstånd av staten adressAccess till drivrutin mobiltelefon ifråga efter 2016 krasch som dödade 2 Mounds View High girlsWoman dömd till 180 dagar i fängelse i YouTube stunt som dödade pojkvänDayton ser tillbaka, framåt i hans sista State of State talesportHeadlinesPrep playoff schedulePrep flickor basket: Grand Rapids går förbi Heliga AngelsCollege kvinnor basket: Gustafson, Lindstrom är Wisconsin nordliga stjärnorCollege män hockey: Bulldogs målvakt tränare Nicklin är mannen med den magiska touchHockey framtiden ser bra ut som ungdoms deltagande växer i ND, MinnesotafeaturesHeadlinesBrew Med ett besättning: Kvinnor spenderar dag att lära sig om hantverksölindustrinDave Hoops-kolonn: Blandning av öl kan vara konstnärlig och teknisk, eller smakfullt och roligtKonsert recension: Styx, REO Speedwagon, Don Felder drar av retro utan att vara reliker. Traditionellt överklagande: vid 100, tolv heliga Apostlarnas grekisk-ortodoxa kyrka är lika ortodox som någonsin, men inte som Grekisk Beverly Godfrey-kolumn: Fortfarande i mina komfortzonoutdoorsHeadlinesMinnesota man och fru Pat och Nicole Reeve förfölja framgång i utomhus TVMN DNR Weekly Report Wisconsin tillkännager först klara älgjaktBeargrease-mästare Ryan Redington faller ut av IditarodSnowmobiles, walleyes och liv av fisk på Lake of the WoodscommunityHeadlinesFaces för 11 mars 2018Pets of the Week för 13 mars 2018Grandma Brag BookMentor DuluthYour SportsBrenda Smiths semestertröja sportar en 3 D jultomten. Ansiktet och hatten sticker ut, och det ser ut som en din mormor skulle ha gjort när du var liten, sa hon. Den här familjeföreningen är den som gör den autentisk för Maria Combs of Duluth.

För att vara en äkta fula semestertröja måste det vara en som en gång var älskad av din mormor. Det måste vara lite raggedy och slit, sade Combs och tillade ‘jag prenumererar på: äldre är bättre.’

Holiday sweaters har varit en blandning av throwback och modern i åratal. Idag har typen av varor och meddelanden utökats.

Hemsidor och butiker har tre stycken semesterdräkter med ljusa snögubbe mönster. Det finns faux hemlagade tröjor med shout outs till TV-program ‘Stranger Things’ och ‘The Office.’ Vuxen tematiska sådana med fraser som ‘Låt oss få elf upp’.

‘Jag tror att det började som ett skämt,’ sa Smith. Den tas bort från fester till skolfunktioner, familjebilder, och till och med för inget tillfälle alls.

Tävling: En dag kvar för att komma in i News Tribune Ugly Sweater Contest

På svart fredag ​​såg Smith många människor som hade semesterutrustning. Penney i Duluth, och affären bär jerseyklänningar med snöflingor, en reindeerfamilj jammieset och en tvåpersons tröja med orden ‘stygg’ och ‘trevlig’.

‘Du kan bära den till en fest, men du måste verkligen tycka om den person du är med,’ sa Smith.

Garrett Passer of Duluth köper semestertröjor varje år, och i slutet av säsongen rensar han de som han inte ser sig ha på sig igen. Passer köpte sin första semesterns klädsel på en butik för högskola-körkoncert. Ragstock butikschef, han får en förstahandsvisning på en lista över blå tröjor med menorahs, ‘Happy birthday, Jesus’ skärmtryck och till och med en stickad Zombie Santa skjorta. De har också rack med använda tröjor.

Passer tycker inte att klingan skulle ha slagit på som det gjorde, men folk gillar det. Hans personliga favoriter är 80-talsskärmar med en ful turtleneck.