Duncan kvinna dömd för incest i äktenskap med biologisk mor

Duncan kvinna dömd för incest i äktenskap med biologisk mor

En Duncan kvinna som gifte sig med hennes biologiska mamma förra året fick 10 års uppskjutet straff tisdagen efter att ha gjort sig skyldig i Stephens County för att begå incest.

Domstolsrekommendationer visar att Misty Velvet Dawn Spann, 26, var inställd på en bänksprövning tisdag men istället påstod sig skyldig att olagligt gifta sig med 44 år gamla Patricia Ann Spann, som är identifierad som Patricia Ann Clayton på sin ansökan om äktenskapstillstånd, inlämnad i mars 2016 i Comanche County.

Distriktsdirektören Ken Graham gav Misty Spann en uppskjutet mening om 10 år, varav minst två måste vara under överinseende av Oklahoma Department of Corrections, domstolsministerns show.

Patricia Spann, som också är skadad för incest, ska visas i domstol i januari.

Incest i Oklahoma är en brott som kan straffas med upp till 10 års fängelse.

Patricia Spann berättade för utredaren att hon förlorade vårdnad om Misty Spann och hennes andra två barn när de var barn men återanslutna med dem 2014.

DHS-arbetaren sa Patricia Spann rapporterade aldrig att hon hade gift sig med sin biologiska son i Comanche County 2008. Det äktenskapet annullerades 2010 efter att sonen beskrev det som incestuous.

Stephens landstingsregister visar att mamma dotter äktenskapet annullerades 12 oktober, sex veckor efter Misty Spann inlämnas för en ogiltigförklaring ‘på grund av olaglighet och bedrägeri.’ Hon sa att hennes mamma sa att hon hade fått juridisk rådgivning som indikerar att deras äktenskap var lagligt.

Peter eftersom det är klart att du inte är bekant med den kristna bibeln (King James-versionen men från och med nu använder du ‘Thomas Jefferson Bible’ (den enda bibeln, sanna patriotiska amerikaner skulle någonsin använda) din kristna bibel säger att Adan och Evas barn alla engagerade incsst, och det gjorde Noah med alla sina döttrar. Så även ett bibelaktris som du kan finna ut att utan sådana incest skulle mänskligheten ha dött och den kristna guden skulle ha Aldrig haft en son, så det sårade, det har inte varit någon Jesus. Bottom line: (använd logiken) Utan övning skulle det aldrig ha varit någon kristendom.

Sjuk och vriden som den är. Vad är fängelsepunktet för någon av dem. Om de behöver något är det en mental institution. men förutom det fängelset är det inte för att fixa dem bara tvinga skattebetalarna att betala för sitt rum och bräda, men lämna dem lika skruvas upp när de går ut som de är nu. Det är uppenbarligen att en böter förlorar tid och ansträngning som de har sannolikt nollpengar och chansen att någonsin samla en dime är omkring noll. Jag undrar bara hur mycket skattebetalare pengar slösades bort till dessa två nötter till att börja med. Varför kunde inte sounder sinnet segra och bara tvingade en annullering med tanke på dem både en felony övertygelse att se till att de inte kunde juridiskt associera sig med varandra och bli färdiga med det.