DWI-kampanjen startar

DWI-kampanjen startar

GOSHEN Drunk driving är ett val och nu med guvernörs säkerhetstrafikkommission och NYS STOP DWI Foundation är det ett enkelt val att inte göra.

NYS STOP DWI Association Chair Chris Hale tillkännagav appen måndag eftermiddag med Orange County Executive Steve Neuhaus, District Attorney David Hoovler, Orange County Sheriff Carl DuBois och Orange County STOP DWI-koordinator Craig Cherry.

ha en QR-kod som kan skannas eller du kan gå till din appbutik och skriva in en plan. Om du sätter det på din telefon har du ingen ursäkt för att du inte åker hem, sa Hale. kan klicka på enhet, ta en tur och det kommer att fylla alla taxichaufförerna i en 20 mils radie i ditt område, var som helst i landet

Målet för alla medlemmar av brottsbekämpning, liksom stoppet för DWI-teamet, är att skära ner på dödsfall och meningslösa skador.

Brian Strommer, Washingtonville och Stacey Garrison, Bloomingburg, båda föräldrar till barn som dödades av berusade förare, talade om den livslånga sorg som resulterade i att någon valde att köra full.

Detta kommer att fungera, sade Garrison om den här appen. förhoppningsvis kommer folk att använda detta eftersom ingen vill leva detta

De brottsbekämpande företrädarna för statspolisen, Orange County Sherriff och polischefen från staden Chester, Montgomery, Crawford, Smoking, Warwick, Cornwall, Goshen, byarna Harriman, Chester, Washingtonville och staden Port Jervis stod tillsammans att meddela två kommande uppsättningar av nykterhetskontrollpunkter.